Trött på´t..

Det finns många som  längtar till Ullared. Jag är ganska mätt på det. JO det är sant. JA jag vet att jag inte är normal! Vi är här tillsammans med Mannens familj och myser, en tradition som tagit fart, annars hade jag inte åkt hit. Även om man inte ska handla något på Ullared, så står man i kassan och ser hur ett par tusen flyger iväg i ett naffs. Det är som Ikea, man går aldrig därifrån tomhänt.

Och vet ni, jag ÄLSKADE hobby & Fritid avdelningen, inga vassa armbågar eller sura miner från en och annan professionell kundvagnsrallyförare…

image

Mira var inte alls road…. Och jag var inte road över synen på Comicland.. Rädd….

Sen fick jag mig en snabbis på Ullared med, men det får ni läsa om i morgon lovers!

Hela familjen var på ett misslyckat restaurangbesök…. Beställt bord för två veckor sedan men blev förpassade till ett konferensrum för det fanns inte plats… En stor besvikelse får svärfar fyllde år. Sämst.. Men inte lätt för personalen som inte kunde göra ngt.

Nu myser vi i stugan efter att ha rotat i alla påsar!

 

 

 1. Åh, vad tråkigt att det blev sådär med restaurangen… 🙁
  När jag var i Ullared (japp, har bara varit där 1 gång! Höggravid, i tre dagar!! Haha), så bodde vi också i en sådan stuga. Dom var mysiga tyckte jag 🙂 Kram på dig, fina! <3

 2. sojka skriver:

  Ha ha ja visst låter det galet! Som för mig som det var ett tag sen nu! Jag vill jag vill men vi ska se till att hitta boende först. Just nu ser det ut att vänta med hus ändå och ta en ny större lägenhet. Det är inte lätt att hitta sitt drömhus och då vi redan har sålt så måste vi ju bo någonstans. 😉

  Puss fina! <3

 3. Inte trodde jag att du var trött på Ulleredsshopping, måste vara för att du var där för inte så längesedan 😉 Visst är det så att man blir luspank i princip bara av att titta på Gekås shoppingvagnar, man lyckas ju alltid komma därifrån med så mycket mer än vad man skulle ha 🙂
  Hoppas ni fick med er något vettigt i shoppingvagnen!
  Kram kram

 4. Jisses, trodde inte Du kunde bli trött på Ullared, då är det illa på riktigt!
  PUSS

 5. sezzan skriver:

  hihiih det är nog väldigt ovanligt att man blir trött på Gekås…;-) Men du har ju varit där en del så det är fullt förståligt!!!

  Mysigt med övernattning!!ha en härlig kväll!!

  pusss på daj….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..