Vet ni hur det är att vara trött?

Jag är trött i knoppen, kroppen och till och med i munnen och orkar knappt prata. Det har varit mycket flängande och gamla kärringar som jag har lite svårt för det därade tempot. Det blir lite hjärtklappning och flimmer för ögonen ibland. Och att Mira har kruppat i helgen och pinkat ner vår madrasser gör allt extra jobbigt. Jag blir ett monster när jag inte får sova. Hemma hos Hannahs svärföräldrar ville jag bara sova kvar, vilken säng!!! Och vilket gästvänligt bemötande. Jag blev lite kär i Marianne och Urban!

Till helgen kommer tre underbara brudar på besök! Jag LÄNGTAR efter dom som en tok. Vi ska mysa, dricka vin, äta (vräka) i oss godis och jag har en hemlig aktivitet vi ska göra med ;). Vännerna ska sova på hotell ”The Lodge i närheten. Jag ska minsann fråga mannen om jag med får en natt utan kiss i sängen och kruppig unge.
Vem som ska med? Jo dom här: Goding 1Goding 2Goding 3

Vi skulle göra en fulbild, men kolla Hannah, FUSK, hon rockar fett!

 

 1. Ska bli så underbart!! Det var minsann inte lätt att få dig ledig en helg, haha. Nu kommer du inte undan! <3

 2. Haha älskar fulbilden 🙂 Har den blivit en tradition nu eller?
  Åh va mysigt ni kommer ha det i helgen!
  PUSS

 3. towe skriver:

  Haha! Faktiskt, underbar fulbild men Hannah fuskar. Ni verkar haft det megakul på tjejträffen och vilka goodiebags! kram towe.

 4. Jag vet lite om hur det är att vara trött… Och hotell är aldrig fel då! Hoppas att ni får det helt underbart, och det är klart att det blir underbart med ett sådant toppengäng!
  Kram vännen!

 5. lotte skriver:

  Ååå va härligt med hotell!! Å med underbara brudar gör ju inte vistelsen sämre 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..