Nu var det dags för en ny Fnula…

Jag har knappt våga skriva detta, jag har varit rädd för att berätta för både chefen och mannen.
I söndags gjorde jag våfflor till lunch och ni vet hur förbannat tråkigt det är att grädda våfflor… massa väntan. Så jag satt vid bordet och surfade under tiden. Sen ska jag hälla på en ny lagg…

Vad tror ni?

Jo såklart häller jag en skopa våffelsmet över datorns tangenter istället för i våffeljärnet… Ja sant… och ja… den överlevde! Men jag stör mig förbannat mycket på en sak, jag tog inget kort!!!! 

 1. Det är sånt som händer. Hjärnan gör en sak och händerna något annat.
  Men vilken himla tur att datorn överlevde!

  En gång när jag hade jobbdatorn hemma la ett av barnen en isglass på tangentbordet utan att jag märkte det förrän all glass redan hade runnit ner och stelnat bland tangenterna. Märkligt nog så överlevde även den datorn efter en rejäl rengöring.

 2. Åh guuuud va jag känner igen mej…;) är oxå en gnutta disträ och tänker på en sak och gör en annan 😉
  Ha ha och guuud ja, varför tog du inga kort?;)
  Kraaaaam K

 3. Jag måste bara säga att dina senaste inlägg. Såå sjukt roliga och inlägget om att inte vara nöjd med din vikt. Så otroligt modigt att vara så öppen om sina innersta känslor. Det är så mycket jag vill säga till dig om det (att träna och äta rätt är dock verkligen inget av det) men det blir för avslöjande och så modig är inte jag. 🙂
  Kramar till fina dig

  1. Åh tack Josefin!!! Skönt att höra, jag har precis börjat tvivla på min blogg.. Som jag sagt till så många andra får man så gärna maila mig om man vill dela med sig..VI ska ju hjälpa varandra eller hur!
   Massa kramar till dig!

 4. Haha, snacka om bloggskadad! Inte en tanke på skadorna det kan ha gett. Nej nej, det missade fotot är det som grämer. 😉 😉

  Är csn-inlägget borta eller jag har blivit blind?

  Sv: Klart vi kan gifta oss! Men jag är van att få annat än McD ibland, hoppas du är bra i köket! Och håller dig borta från min älskade dator. Hahaha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..