ANNONS

Perfekt

/

Bara vi… Jaja, och några andra! På den stora picknicken fick vi nog stilpoäng, två olika sorters tårtor och tre sorters kex! Inte illa! Dom andra kom bara med pajer, ostar, vin och ost. Vad är det liksom! Och vi hade en ny filt med! Så det så…… När vi kom hem hoppade vi alla i plurret och åt sen en goooooo middag ”ute-ute” (då är det ute och inte i uterummet). Nu ligger vi och jäser i soffan och väntar på jordgubbar!

Den årliga midsommarfirandet i Veberöd har funnits i alla år. Frivilliga fixar med detta varje år och vi har tur vi bybor. Det är alltid trevligt vare sig det är solsken eller i regn. Tack Tommy (en av arrangörerna) för att du och andra anordnar detta så att vi får fortsätta med traditionen generation efter generation. Men det kostar för att vi ska få samlas… runt 700 kr ska polisen ha!! Är det ett hån eller? Ska man inte måna om aktivitet i våra små byar? Suck… Nästa år hoppas jag att vi kan bidra på något sätt för att visa att det är viktigt för oss…..

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00