ANNONS

Skiter i alla

/

Godmorgon midsommarafton! Och godmorgon mina sköna läsare.

Vad gör ni i dag? Sill, nubbe och dans runt stången? Vi väljer något helt annat, vi väljer ensamhet. Vi stannar hemma och spenderar den bara vi familjemedlemmar. Alla barnen är hemma och svärsonen kommer också ”hem”: Vi ska duka fint, gå på traditionell picknick och dricka gott. Bara vi sex.

Vi känner att det varit så himla mycket den sista tiden med student och nästa helg åker vi på semester med familjen Karyd-Graaf så nej, vi ska vara ego och ha kvalitetstid med barnen. Vi väljer ensamhet, men ensam är man aldrig med sina familjemedlemmar.

Vad gör Du min vän?

image

Chefen kom med en midsommarblomma till mig igår! Fint på bordet. Det dansande paret är en gåva jag gav till min mormor och morfar när jag var liten. Tycker om den..

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00