Bring it on!

Nu är jag nöjd med mig själv. Jag har lyckats. Huset ser ut som att jag haft ett gäng proffsstädare här hemma. Det luktar till och med gott i alla garderober och lakanen är precis som om dom var nymanglade. Och allt har skett med ett gott humör och ingen stressymtom.

Jag fattar ingenting! Hur är det möjligt? Vad har hänt?

Jo en liten hint, bästa svärfar kommer om en timme….

Vi har lite olika åsikter här hemma. Visst kan ha lingonsylt till allt? Mina kära håller inte med mig…

 1. reggi skriver:

  Jag gillar inte alls lingon till makaroner, tycker inte alls det passar. Men min sambo tycker det är gott. Är precis likadan när man vet att de kommer besök, måste städas innan de kommer någon. Skulle behöva ha besök nu så man får ett ryk och städar hela lägenheten nu kram på dig

  1. Fnulan skriver:

   Men vännen, testa!! Det är gooooooooooooott

 2. Man kan ha lingonsylt till allt!! Det har jag alltid haft. Extra gott till makaroner eller på/i potatismos 🙂 MUMS!

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmmmmmmmmmmmmmm du har så rätt MMMMMMMM

 3. Samma här när vi ska få besök, borde få det oftare faktiskt 😉 men det är verkligen skönt den stunden det är fint och luktar gott. Kram till dig!

  1. Fnulan skriver:

   Men varför stressar man ihjäl sig?? Dumt, eller hur!!

 4. Anna skriver:

  Jo lingon och ketchup kan jag ha på mycket 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ketchupen slipper jag gäääääääärna =))) Du får den för dig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..