Jag var hos doktorn

Igår kom jag äntligen till läkaren med mitt knä men det blev fokus på något helt annat faktiskt, vikten.

Om vi börjar med mitt knä då, jo en ”bursa” är inflammerad, det är en så kallad muskelfästeinflammation. Läkaren ville ge mig kortisonspruta men jag sa fint och artigt Nej tack…. 

Jag ska berätta något ”hemskt” som jag inte mår något vidare över, jag skäms massor… Sedan februari har jag gått upp 15 kilo. FEMTON KILO! Fattar ni hur mycket det är? Och jag fattar inte hur det kunnat bli så! Läkaren fattar det inte heller. Man kan knappt äta sig till 15 KILO på fyra månader. Så det fick bli nya prover på min struma. Läkaren misstänker att den kan vara orsaken men även med all stress. Jag har en även en medicin som har viktuppgång som biverkning och den har jag nyss ökat. Såklart skulle jag få den värsta biverkningen. Ja då, ge Fnulan lite extra kilo så hon blir mer kvinna!

Nej inte skämta om det för jag mår verkligen BAJS. Det enda jag tänker på är vikten. maten och godiset. Bra kombo! Och ni som läst ”The Secret” vet att man får det man ber om…..

Skäms så över korten på mig från Cornelias student… Ledsen att se….

 1. Fru M skriver:

  Men fina du!! Inte ska du vara ledsen över det kortet!!! Du är ju jättevacker!!
  Jag kan bli väldigt avundsjuk på söta kvinnor med ”bra gener”, men jag är inte en av dem… Jag måste äta som en fluga och skita som en häst om jag ska bli smal…!

  Sköt om dig och tänk på att det är ju inga kilon du tuggat dig till, utan kanske biverkning av mediciner!

  Puss o Kram

 2. Du är jättefin på bilden av dig å dotter.
  Försöka o se dig, du är inte din vikt utan just DU är fin i dig själv.
  Din vikt representerar inte dig, utan du är du och älskad för den du är.
  Men jag förstår dig då jag sitter i samma sits själv.
  Det enda man tänker på är vikten för varje morgon är en kamp om vilka kläder man ska ha å i garderoben finna massor, men för litet.
  Har haft en tuff vår o kilona har inte smygit utan verkligen hoppa på mig.
  Stressen av att jag MÅSTE göra nåt gör mig lite handlingsförlamad istället, gah, som en enda ond cirkel.
  Inte är det lätt.
  Hoppas du kan få ordning på medicinen.
  Kramar

 3. Jag känner igen mig så jäkla mycket (och svär gör jag som en borstbindare, bara så du vet). Släpar runt på sisådär 25-30 kg för mycket och jag tror inte jag kommer att kunna gå ner speciellt mycket. Fyller 55 i sommar, så jag är ju 20 år( och lite till!) äldre än dig, men har redan fått svår artros i båda höfterna och ska få proteser i höst. Ihop med en whiplash-skada blir det ju inte så lätt att röra sig.. Och volangerna blir fler o fler, och större och större.För mat och godis är gott.
  Efter att ha varit underviktig hela uppväxten och fram till jag var drygt 30, är det ju en ganska främmande människa som möter mig varje gång jag tittar i spegeln.. :/
  MEN så länge vi mår bra, är friska och lever gott så är det bara att njuta av att vi är stora, vackra och jävligt sällsynta. Det säger min sambo iaf, som sett mig som både mager och tjock.. 😉
  Försöker tro på honom, men det är inte så lätt. För visst blir man ledsen ibland. Eller oftare.
  Därför skickar jag en varm, stor kram till dig ♥

 4. Hanna skriver:

  Hellre överviktig än underviktig.
  Jag har varit överviktig i nästan hela mitt liv. När min blivande man friade till mig vägde jag 110 kg. Vi bestämde oss för att gifta oss i september, 9 månader efter frieriet.
  jag fick lite smått panik och tänkte ”jag måste vara smal på bröllopsfotona” och började hårdträna! Sen tänkte jag igen ”men herregud, det är ju såhär jag ser ut! Det är såhär alla mina vänner och familj känner mig. För vems skull ska jag bli smal?” Jag kom snabbt på att det var för deras skull.
  Nu försöker jag träna iallafall en gång i veckan, har slutat med mjölk och gluten och idag väger jag 100 kilo.
  Jag har en jävla killerbody och kanske kan tänka mig att gå ner 5-10 kilo till, mest för att må bra. Men hur jag ser ut? Jag är så jävla snygg!!!
  Tänkte att jag skulle bifoga en bikinibild men vet inte hur jag gör så jag skickar den på mail istället!
  All kärlek till dig!

 5. Emelie skriver:

  Du är fin hjärtat. Tag nu tag i problemet och sträva mot god hälsa. Du förtjänar att må bra både på insidan och utsidan! Älskar dig! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..