ANNONS

Jag var hos doktorn

/

Igår kom jag äntligen till läkaren med mitt knä men det blev fokus på något helt annat faktiskt, vikten.

Om vi börjar med mitt knä då, jo en ”bursa” är inflammerad, det är en så kallad muskelfästeinflammation. Läkaren ville ge mig kortisonspruta men jag sa fint och artigt Nej tack…. 

Jag ska berätta något ”hemskt” som jag inte mår något vidare över, jag skäms massor… Sedan februari har jag gått upp 15 kilo. FEMTON KILO! Fattar ni hur mycket det är? Och jag fattar inte hur det kunnat bli så! Läkaren fattar det inte heller. Man kan knappt äta sig till 15 KILO på fyra månader. Så det fick bli nya prover på min struma. Läkaren misstänker att den kan vara orsaken men även med all stress. Jag har en även en medicin som har viktuppgång som biverkning och den har jag nyss ökat. Såklart skulle jag få den värsta biverkningen. Ja då, ge Fnulan lite extra kilo så hon blir mer kvinna!

Nej inte skämta om det för jag mår verkligen BAJS. Det enda jag tänker på är vikten. maten och godiset. Bra kombo! Och ni som läst ”The Secret” vet att man får det man ber om…..

Skäms så över korten på mig från Cornelias student… Ledsen att se….

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00