Me&i

Joddå lite reklam ska det bli för me&i. Jag gillar att göra det för företag jag gillar. Som ni vet är vi Femme.se väldigt glada i Me and I. Dom hänger med oss land och rike runt och hjälper oss att se till att ni läsare blir bortskämda. Och deras chef Marita är en jäkel på att dra katt-skämt den sena timmen….. Typ:

Katt åt batteri, gjorde volt
Katt åt ben, gick bort
Katt åt cement, hård i magen

Ja ni fattar…… och med vin i kroppen blir det hysteriskt roligt!

Jag hade ett party för ett tag sedan och fick då se deras vuxenkläder. Först trodde jag inte att dom skulle vara något särskilt, men man har väl rätt att ändra sig?? Jag köpte MASSOR med deras tjejkläder (ja kvinnor alltså) och är totalt frälst! Det är dock tre plagg som blivit mina favoriter eftersom dom är så förbaskat sköna! Nu längtar jag efter den nya kollektionen.

Har du hittat några favoriter? Dessa är mina

me&i

 

 1. Jill skriver:

  Du man behöver inte ens vin för att kattskämten ska bli roliga….
  Eller så har jag hysteriskt tråkigt för att jag går hemma och försöker läka mig förbaskade knä……

 2. Jill skriver:

  KLÄNNINGEN!!! Och brallorna och ja DU har ju bra smak, så den coola jackan också
  Kan man beställa från deras hemsida?

 3. Tina skriver:

  Åh klänningen är ju så FIN! Men jag beställde hem den och på mig satt den inte alls bra 🙁 så den fick åka tillbaka. Jag är helt enkelt för tjock! PUSS

 4. Linn skriver:

  Gillar den fina gröna färgen och älskar klänningen!
  Och då har jag bara hunnit kika på dom tre bilder som du har på bloggen. Så nu ska jag in och kolla på Me and I:s hemsida.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..