ANNONS

Me&i

/

Joddå lite reklam ska det bli för me&i. Jag gillar att göra det för företag jag gillar. Som ni vet är vi Femme.se väldigt glada i Me and I. Dom hänger med oss land och rike runt och hjälper oss att se till att ni läsare blir bortskämda. Och deras chef Marita är en jäkel på att dra katt-skämt den sena timmen….. Typ:

Katt åt batteri, gjorde volt
Katt åt ben, gick bort
Katt åt cement, hård i magen

Ja ni fattar…… och med vin i kroppen blir det hysteriskt roligt!

Jag hade ett party för ett tag sedan och fick då se deras vuxenkläder. Först trodde jag inte att dom skulle vara något särskilt, men man har väl rätt att ändra sig?? Jag köpte MASSOR med deras tjejkläder (ja kvinnor alltså) och är totalt frälst! Det är dock tre plagg som blivit mina favoriter eftersom dom är så förbaskat sköna! Nu längtar jag efter den nya kollektionen.

Har du hittat några favoriter? Dessa är mina

me&i

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00