Vet ni hur det känns?

Jag skulle handla i måndags, såklart när alla andra också skulle handla som slutat jobba. Kön var lång och där var många jag kände. Alla såg trötta ut och ingen hade alls det lust att köa. Alla stod också och blängde på den stackars stressade och vettskrämda kassörskan. Att hon inte fattade att hon skulle kalla på en kassörska till.

I alla fall, jag ska komma till saken.

När jag skulle betala hände det som inte får hända. Det kändes som att hela kassaapparaten höll på att explodera och det blinkade ljus i hela butiken. Sen hörde jag kassörskan skrika:
MEDGES EJ, MEDGES EJ! (nu tog jag i men det blir en bättre historia då).

Jag höll verkligen på att dö av skam och jag såg alla småle ironiskt och suckade för att dom insåg att det skulle ta ännu mer tid innan dom fick komma hem. Jag såg hur några tänkte: ”Så typiskt såna därade storbloggare, lägger alla pengar på dyra kläder och massa event och sånt så dom inte har råd till mat till barnen”.

Suck… som tur var hade jag kontanter i plånkan och kunde betala. Sen blev jag sorgsen för jag tänkte att så många som faktiskt har det så varje månad. Vi har tur i vår familj. Vi är lyckligt lottade som slipper uppleva det (allt för ofta).

Idag fick jag en jättefin sjal från Join Collection. Visst är den fin! Dom har MÄNGDER med alla varianter! Vilken är din favorit?

 1. Vilken tur att du hade cash i plånkan då 🙂
  Ja, tyvärr är det många som inte har pengar så det räcker varje månad, flera som knappt (eller inte alls) har råd att mätta barnens magar 🙁 Man får vara glad för att man är lyckligt lottad stundtals!

  Kram kram

 2. Har hänt mig också! Men varför skämmas? Tuffa du som skriver det på bloggen!

  1. Fnulan skriver:

   Äsch jag skämdes inte så massa 😉 Eller jo det gjorde jag. Jag visste att vi hade pengar på kontot men orkade inte försvara mig. Hade bara känts skit dumt =)))

 3. ann skriver:

  Åh gud, man bliver ledsen når man læser hvad I alle skriver…. 🙁

  1. Fnulan skriver:

   INte va ledsen vännen!

 4. Lina skriver:

  Hu! Ja, man borde ha kontanter i plånkan! Det är inte roligt när det blir så där! Man känner sig så slösaktig!

  TUR att man har jobb och får vardagen att gå ihop!

  1. Fnulan skriver:

   Ja man ska verkligen vara glad för det!! Kramen

 5. matts skriver:

  Ha jag köpte en jacka 2009 och förra året en t Shirt,
  Har inget klädkonto, men ska sy mig en hawai stjorta nu till semestern.
  (är syslöjdslärare/Sadelmakare)

  1. Fnulan skriver:

   Du är en riktig man du Matts!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..