ANNONS

Vet ni hur det känns?

/

Jag skulle handla i måndags, såklart när alla andra också skulle handla som slutat jobba. Kön var lång och där var många jag kände. Alla såg trötta ut och ingen hade alls det lust att köa. Alla stod också och blängde på den stackars stressade och vettskrämda kassörskan. Att hon inte fattade att hon skulle kalla på en kassörska till.

I alla fall, jag ska komma till saken.

När jag skulle betala hände det som inte får hända. Det kändes som att hela kassaapparaten höll på att explodera och det blinkade ljus i hela butiken. Sen hörde jag kassörskan skrika:
MEDGES EJ, MEDGES EJ! (nu tog jag i men det blir en bättre historia då).

Jag höll verkligen på att dö av skam och jag såg alla småle ironiskt och suckade för att dom insåg att det skulle ta ännu mer tid innan dom fick komma hem. Jag såg hur några tänkte: ”Så typiskt såna därade storbloggare, lägger alla pengar på dyra kläder och massa event och sånt så dom inte har råd till mat till barnen”.

Suck… som tur var hade jag kontanter i plånkan och kunde betala. Sen blev jag sorgsen för jag tänkte att så många som faktiskt har det så varje månad. Vi har tur i vår familj. Vi är lyckligt lottade som slipper uppleva det (allt för ofta).

Idag fick jag en jättefin sjal från Join Collection. Visst är den fin! Dom har MÄNGDER med alla varianter! Vilken är din favorit?

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00