ANNONS

Jag ska aldrig mer skälla

/

Jag är kvittokärringen här hemma. Jag samlar kvitton till allas förfäran. Nu har jag nog tre skolådor fulla. Nej, jag har ingen aning om vad jag ska ha dom till men dom kan vara bra att ha. Ni kan inte ana hur många gamla kvitton där är. Jag skäller som bara den på mannen när han slarvar bort kvitton. Slarvigt, jätteslarvigt!

Vi beställde en ny skiva till vår köksö på Ikea. Den var svindyr! Jag sa till mannen att det naturligtvis var jag som skulle ta hand om kvittot eftersom han är en sådan slarver. Och gissa vad..

Jag hittar inte kvittohel*etet Och dom kommer på måndag, skit åsså! Det sista hon sa som vi beställde av var: ”Kvittot MÅSTE ni ha när dom kommer och levererar den så håll hårt i det annars får ni inte skivan!” Jag har varit så rädd om det så jag hittar det inte ens själv.

Tror ni mannen skäller? Nej han skrattar mest!

När vi var på en annan nöjespark i Tyskland förra året såg vi dessa pojkars vackra frisyrer, hoppas på att få se dom i år igen.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00