Jag ska aldrig mer skälla

Jag är kvittokärringen här hemma. Jag samlar kvitton till allas förfäran. Nu har jag nog tre skolådor fulla. Nej, jag har ingen aning om vad jag ska ha dom till men dom kan vara bra att ha. Ni kan inte ana hur många gamla kvitton där är. Jag skäller som bara den på mannen när han slarvar bort kvitton. Slarvigt, jätteslarvigt!

Vi beställde en ny skiva till vår köksö på Ikea. Den var svindyr! Jag sa till mannen att det naturligtvis var jag som skulle ta hand om kvittot eftersom han är en sådan slarver. Och gissa vad..

Jag hittar inte kvittohel*etet Och dom kommer på måndag, skit åsså! Det sista hon sa som vi beställde av var: ”Kvittot MÅSTE ni ha när dom kommer och levererar den så håll hårt i det annars får ni inte skivan!” Jag har varit så rädd om det så jag hittar det inte ens själv.

Tror ni mannen skäller? Nej han skrattar mest!

När vi var på en annan nöjespark i Tyskland förra året såg vi dessa pojkars vackra frisyrer, hoppas på att få se dom i år igen.

 1. jess skriver:

  …känner igen det där……sist skällde jag på mannen för han hade slarvat bort ett viktigt byggpapper…..det låg i min strumplåda där jag bara skickat ner allt skit inför en visning……
  Och kvitto…..har jag så jag kan sälja;-)

  Kram J

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Småroliga småskyltar

 2. Malin då! Kul att även en Fnula kan va en slarvmaja;)

  Ha en skön semester!

 3. Jill skriver:

  Stackare… e du också kvittonörd
  Jag har börjat med något nytt, har en vanlig pärm där jag sätter in ALLA kvitto som ska sparas, eftersom jag är vän av ordning, så sätts de givetvis i pärmen under rätt månad….
  Mmmmm idiotförklarad här hemma, men det bjuder jag på
  (sparar bara på sådant som måste sparas, inte Ica kvitton)

 4. Jenny skriver:

  Så typiskt att de viktiga kvittona alltis ska ”försvinna” eller rättare sagt gömma sig.
  Hoppas ni njuter er semester i Tyskland. Vill du verkligen se de frillorna igen ;)?
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..