En mans sätt att göra sin kvinna glad.

Mannen hörde nog på mig att humöret var ur balans när han ringde hem. Ur balans eller ur balans, jag var på ett jävla humör helt enkelt. Inte av någon särskild anledning, men jag var så säker på att någon skulle göra något dumt så det var lika bra att vara ute i god tid och på dåligt humör i förtid innan det verkligen hände något.

Sen kom han hem mannen…. beredd och utrustad. Han hade fixat en present som skulle göra mig glad. Teknik.. Dra på trissor… eller va fasiken säger man? Jo, han försökte i alla fall!

Vad är det för fel på choklad? Sådär 3 kg?

image

Han hade tänkt ut att jag kanske var gnällig för att jag aldrig hittar laddare här hemma så han fixade en trådlös laddare. Man lägger bara telefonen på en lite platta så laddar den! Sim sala bim liksom!

image

Jag kunde ju inte låta bli smila lite….

 1. De är för söta, männen, när de försöker göra oss glada! De hade kommit så lätt undan med choklad 🙂 Men det är klart att man inte tackar nej när de försöker underlätta vardagen med lite teknik! Man kanske ska se det som en större kärlekshandling? De köper ex teknik som de själva tycker är superkul, för att det är det bästa de själva kunde få?!? Alltså ren och skär kärlek när de ger bort något som de själva gillar!
  Puss!

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaa ja och dom tror vi blir skitglada eller hur!! Love

 2. Men söta Fredrik då, vilka gulliga sladdar, förstår att du inte kan låta bli att dra på smilbanden när du ser dem 🙂

  Hoppas humöret har blivit bättre 🙂
  Kram kram

 3. Vero skriver:

  En SÅN skulle jag behöva. Och just en rosa också…

 4. Hahaha du är för roligt, lika bra att vara förbannad i förväg!!!!! Men jag känner så igen mig! Hade först tänkt vara förbannad i förväg jag med idag (för jag vet att jag kommer att träffa på idioter idag) med det är fredag och de ska inte fördärva min helg så jag tänker vara hur glad som helst hela dagen oavsett vem jag träffar! 🙂 Ha en skön helg! Kram till dig och familjen

 5. Min man köpte en trädlös laddare i form av extrabatteri till mig när han ville vara snäll. Undrar om de har snackat ihop sig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..