Mira badar

Här sitter jag i uterummet och myser medans Mira badar med sin Ariel docka. Så underbart det är att sitta och lyssna på hennes lek. Vilken fantasi ungar har! Det är även ganska roligt att höra vad som sägs under leken…

– Men raring, var nu snäll…
– Men Erik vi ska gifta oss nu… NU ERIK!

Några undrade vart mannen köpt dom där leksakerna till mig. Den roliga blinkande laddaren köpte han i Kina.
Den där ladd-plattan är köpt HÄR. Fasiken vad smart den är! Smidigt som tusan, jag lägger bara telefonen på den så laddas den! LOVE IT! 

Nä nu blir det nog minsann ett glas vin, min vän Alexandra kom med en flaska gott vin som tack för pool-lån. Men jag blir så glad när hon kommer, det innebär ju att jag har vänner som vill träffa mig, Eller är det vår pool?

image

I eftermiddags var jag hos frissan Fridha, I loooove her!!! Visade mig hur jag kan göra med håret till Hannahs fest, fint ska de va!

 1. Kenneth skriver:

  sälj poolen 🙂 så ser du vilka som kommer tillbaka sen 🙂

 2. Jill skriver:

  Asså jag hade kunnat ta med mig en dunk vin, utan att låna poolen, för att bara sitta och snacka skit och skratta med Dig

  1. Fnulan skriver:

   Det får vi lösa en dag Jill!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..