Lycka att klippa gräs

image

WOOP WOOP ser ni det gröna? Lycka!

Det har endast hänt en gång innan i år! Och nu är det dags igen att klippa gräset. Gräs och gräs…. det enda som överlevt är maskrosor, men klipper man ner dom så ser det grönt och fint ut! Och vet ni, det är JAG som klipper. Tänk att man kan vara glad för att klippa gräset, det händer inte ofta alls!

Mannen är upptagen med annat som ni kan ana på bilden…

image

Min allkonstnär byter bromsar idag, lite sexigt med en skitig karl.. Men hångel får komma EFTER duschen…

 1. Ameon skriver:

  Ja dessa maskorosor och allt ogräs som är mellan stenplattorna.. Är så trött på det!! Men kan rekommendera gardenas maskros upplockare- mycket omtyckt här hemma. Jag la ut ny stenmjöl på vår uppfart i våras och trodde ogräset skulle kvävas. Jag menar det borde vara så-1 ton stenmjöl!! Men nejdå mer nu än innan.. Önskar det vore billigare o lägga asfalt så det blir gjort.. Ha en skön kväll! Här är det fotboll-blääää- på tv men snart e den slut. Önskar lite energi till imorgon så vi kan få det undanplockat överallt i huset 😉 kram

  1. Fnulan skriver:

   Åh fick du också stå ut med fotboll din stackare? Ja du maskrosorna är gröna men inte fina… Kramen och tack för din kommentar!

 2. Kenneth skriver:

  äh du är så kinkig 🙂

 3. ann skriver:

  hahaha og øj då… det er jo hurtigt overstået.

  Jeg er i Sverige lige nu og har ikke slået græs over en måned…. jeg har bedt om hjælp ude fra 😉

  Ha en dejlig dag.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..