Ont i mitt sköte

Men herregud, Charlotte Perrelli är du en överkvinna?

I alla fall är hon min nya stora idol! Herrejisses, dagen efter sin förlossning rockar hon loss på scenen och sjunger som en gudinna, men fattar ni, hon hade till och med rakade armhålor!! Jag låg och kved över mitt ömma sköte med bröst som ömmade nått gud förbannat. Bara tanken på att sätta mascara på ögonen kändes som ett maratonlopp för en skadad snigel. Nej Charlotte, du är ett stycke tuff brud i lyxförpackning!

image

En av mina shower… mina stackars kusiner var alltid utsatta.

Egentligen skulle jag nog vilja stå där på Diggiloo scenen…. Jag gick faktiskt dans och teaterlinje på gymnasiet. Jag tvingade mina föräldrar, syskon, kusiner och alla vänner att genomlida mina uppträden gång på gång. Jag tyckte ju att jag var bra!

 1. Diana skriver:

  Snacka om att älska sitt jobb, själv hade jag mjölkat varje sekund av föräldrarledigheten! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahaah =))))))

 2. Du kan få komma hem till mig när jag ska ha kalas och underhålla min familj om du vill 😉
  Då kan du sjunga och dansa bäst du vill!! 😀

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaaaaaaaaaaa KOMMER!!

 3. Kenneth skriver:

  är nog bra om jag håller mig ifrån uppträdandet 🙂

  1. Fnulan skriver:

   HAhah är du säker???

 4. Näee, jisses sjunga kan jag inte, inte alls faktist 🙂 Jag besparar alla det lidandet 😉

  Men det kan Charlotte, hon har en helt fantastisk pipa. Hon är en otrolig artist!

  Jag är grymt imponerad av henne.

  Själv kunde jag inte ens gå normalt, jag tog mig fram sådär otroligt sexigt ett bra tag efter förlossningarna, ungefär som Zeb Macahan, hahaha

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha samma här!!!! Ajajajajajaj vad ont man har!!

 5. ann skriver:

  Jeg synes jo lidt som Elisabeth Öberg. Det der fungerer trods alt ikke for de fleste… jeg ville få prästationsangst, hvis jeg var i den fødedygtige alder 😉 Men bortset fra det, er hun en fantastisk entertainer 😀

  1. Fnulan skriver:

   Ja hon är verkligen otrolig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..