Bra start på veckan

Vi gick ut hårt denna måndagsmorgon med en sovmorgon. Vi ska ha lite partaj på jobbet idag så det blir att förskjuta arbetstiden. Det ska bli roligt att träffa alla kunder och anställda.

Denna veckan blir tuff men sketansrolig! På torsdag åker jag upp till Stockholm för att vara med på Me and I rekryteringsträff. På kvällen har Hannah bjudit in på ett event tillsammans med Netflix. På fredag kommer mannen upp så vi får lite mys när helgen går i festens tecken. Vi ska fira Hannahs födelsedag med en hejdundrande fest. Det kommer att  bli galet roligt! Mira är lycklig för att få vara hos farmor och farfar under tiden.

NÄ nu ska vi cykla hem till min mamma och fixa inför festen idag, och det ni, det är LÅNGT!! Så vi får se om jag kan gå sen….

Hannah

Det brukar bli lite galet på våra fester, som när jag blev sjuk på Ystad Saltsjöbad ni vet… Hannah håller alltid stilen!

 

 1. Låter som en väldigt rolig vecka, hoppas den blir super! 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Den kommer att bli KANON!

 2. Jenny skriver:

  Japp å snart ses vi 🙂 Ha ed så skoj på allt galej du ska på innan dess. Kramar!!

  1. Fnulan skriver:

   JAAAAA kramas!!!

 3. Helen skriver:

  Känns lite på tiden att jag kikar in din sida då jag tror hela mitt bloggflöde följer dig 🙂
  Hoppas ni fick en trevlig fest !

  Mvh Helen

  1. Fnulan skriver:

   Du är sååå välkommen!! Då smyger jag in till dig också!
   Kramen!!

 4. Vilken vecka! Så mycket kul på en och samma gång! Du kommer att rocka både på catwalk och på festen! Själv ska jag lyxa till det på YSB med mannen i helgen 😉
  Och du – frukostdisco!! Inte fruktdisco…. Frukosten blir såå mycket roligare med hög musik och lite moves under tiden. DET kan man testa när man vaknat med surfacet på!
  Kram darling!

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHHAHAAHA tänk så fel man läser!!!
   Ja jag ska rocka loss!!!
   PUSS och hångla massa!

 5. Vero skriver:

  Låter som om du har en härlig helg att se fram emot. Själv så blir jag nog hemmavid och tar det soft bara. Ska bli så skönt. Sambo jobbar natthelg så honom ser jag mellan 14-17 ungefär. Middag med fd kollega eventuellt på fredag, men jag VILL vara pigg och alert på lördagsmorgonen. Jag VILL!

  Ha en härlig fest ikväll då!

  1. Fnulan skriver:

   Du kommer att studsa upp ur sängen på lördag!! Heja heja!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..