Packa packad packat

Då var det dags att packa igen. Jag är förberedd, naglarna fixade och håret är i ordning. De skogsaktiga ögonbrynen trimmade och buskarna i armhålorna rakade. Stockholmarna ska inte behöva bli rädda när jag kommer ju. Flyget går i morgon tidigt och jag vinkar sorgset av familjen.

Förlåt mig men nu ljög jag men det lät jäkligt bra. Ibland är det skönt att få vara Malin eller bara Fnulan. Jag är inte sämre mamma bara för det, bara lite egoistisk på ett positivt sätt. Vi får inte glömma vem vi är bara för att vi har barn.

Vad gör du när du ställer dig i fokus och skippar vara mamma? 

Nä nu ska det packas och förhoppningsvis kanske lite packad med. Usch blev jag en dålig mamma i era ögon nu? Äsch att vara lite smålullig är gött…

image

Fridha är min gudinna!

image

image

Igår fick jag på lite naglar med lite tema inför festen på lördag. Syns lite dåligt här hur fina dom är! Helen på Enchanting Nails är GRYMT duktig!

 1. Jag åker med en väninna till Sthlm i slutet på november. Och vi ska bara njuta av goda frukostar, shopping, julmarknad, goda middagar och musikal! Det är jag som mamma värd, tycker jag iallafall!!

  Så det är du också!! Man blir en bättre mamma och fru!

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack, och ha en FANTASTISK resa med vännen!

 2. Camilla skriver:

  Snyggt!! Och vet du…att vara en bra mamma är att hitta och TA tid för sig själv också! Så att vi orkar!! Ha det nu så mysigt i stooorstan 🙂 <3

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa du skulle varit med ju!! Puss

 3. Jill skriver:

  Du är ingen dålig mamma, är helt säker på att Du skulle kunna plocka ner månen till Dina barn
  Men för att orka det måste man få ha lite ”egotid”
  Min egotid består mest av att träna, då är det jag instängd i mig själv med massor av andra träningsnördar runt omkring 🙂

  Nä våga vara ego, för att orka vara en bra mamma, fru, älskarinna, städerska, tvätterska, tröstare mm mm och allt annat som man är till vardags

  Ta hand om Dig och njut av Din tid, den får Du aldrig tillbaks
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja så är det… månen och alla planeter
   KRAM

 4. Jenny skriver:

  Det är oerhört viktigt att knte tappa el. glömma sig själv. Hur ska man annars kunna vara en trygg och fin mamma och förebild? Full får man åxå bli ibland 😉 Ha de nu så bäst!! Hur skulle du..fina och vänliga du kunna skrämmas ♥

  1. Fnulan skriver:

   HAHhaah du är bäst vännen <3

 5. Klart du inte är en dålig mamma för att du tänker, skriver eller säger så där. Det är så sant som du skriver, vi behöver också tid för att vara just Veronica, eller varför inte älskarinnan.

  Jag och sambo brukar sticka iväg en helg och bara vara vi. Fjolligt förälskade och det är bara VI! Det är hur bra som helst, för oss båda och för ungdomarna som får ta eget ansvar hemma då och visa hur stora de är (som de vill påskina jämt och ständigt).

  Ha en underbar helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..