Men ååå

Jag hatar att vara iväg, jag hinner inte med er som jag vill och det är alltid ångest när man har så grymt mycket att berätta om!

I alla fall…

Hannah hämtade mig på Arlanda, och sen var det raka vägen till SO i Kungsträdgården för Me and I event. Det var dags för oss att pröva kläder och byta om. Superbloggarna som var där var nog vana ”modellare”, för kläder åkte av och på som om dom inte kunde annat. Lite catwalk, lite applåder och lite ”skaka-rumpa” från mitt håll så gick det fort över.

Äsch det var kul, jag är en liten teaterapa, så är det. Punkt slut. Men jag var samtidigt obekväm med mina extra kilon.. Men så är det, Punkt slut.

Jag tackar Me and I för ett fantastiskt event, mat, dryck, goodie och massa härliga folk. Men så är det när det är Me and I som fixar!

Senare kommer ni att få se vad som hände på kvällen =)

Alla goa bloggvänner som var modeller på eventet! Alla klädda i Me and I kläder. Godingar! Ni kan hitta alla på en sida HÄR

Äntligen fick jag kramas med Annika igen!!

image

image

Härliga Marita, fina Annika, underbara Hannah och Goa Charlotta

 1. Lina skriver:

  Klart du får låna / ta bilden 🙂 Men du får gärna skriba under att du lånat den fr min blogg 😉 Hihi… ha en mysog helg, vi ska snart bege oss till ALV med Bambi å gänget, kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Fixar vännen!!

 2. BRA FNULAN!!! du har en sådan härlig utstrålning så även om du skulle så väga 100kilo mer än nu så glänser du på långt håll, du vet att vissa människor BAAARA ÄGER!!! O så är det!!! 🙂 det bara finns där liksom, och andra människor kan vara hur långa/smala/vackra/jämna kritvita tandrader/super stylade och hur opersonliga som helst. Det är klart att man vill se så bra ut som möjligt och framför allt må bra, så har man några extra kilon som man vill bli av med för man inte gillar dem helt enkelt, så vist jogga bort dem, men bara för sin egen skull och inte för att man ska vara lika ”magert utkavlat tjusig” som modellerna på catwalken, för vist är de tjusiga på ett så där kyligt sätt där de spetar fram med sina 140 cm långa knotiga ben!!, men de har ju lika mycket utstrålning som en död fisk. så kom igen och gilla dig själv lika mycket som vi dina läsare gör!!!
  KRAMELIKRAMEN!! <3

  1. Fnulan skriver:

   Men fina du!!!! Jag sitter med tårar i ögonen!!!

 3. Cecilia skriver:

  FINA FINA FINA Fnulis, LOOOVE YOU!!!!!!
  Duktig du är <3

  1. Fnulan skriver:

   Ååååååååå gulle dig!!!

 4. Pia skriver:

  Förstår verkligen känslan av att vilja bli av med extra kilon. (och i mitt fall är det många fler än i ditt) För min del handlar det mycket om att jag vill må bättre, jag vill va en piggare mamma som orkar med allt ett barn vill utforska men också att jag vill kunna gå in i en affär och bara köpa något snyggt utan att leta i alla affärer och sedan köpa det som är minst fult. MEN det jag ville ha sagt är att när jag ser fotona på dig så tycker jag du är jättefin. Du ska vara stolt och nöjd över dig själv just nu för du verkar vara en härlig människa och en jättebra mamma och det är så mycket viktigare än några extra kilon hit eller dit. Trevlig helg.

  1. Fnulan skriver:

   Tack för fina ord Pia, dom gjorde mig väldigt glad. TACK!!!!!!!

 5. Det behövs såna som du! Hur vore det om kläderna bara visades på smala modeller? Det behövs modeller i alla former så alla kan hitta nån av titta på och se hur kläderna kan komma att se ut på dom själva! Va stolt!

  1. Fnulan skriver:

   TACK vännen!!!!! Snäll du är!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..