ANNONS

Fem karlar på en gång är för mycket

/

Jag är en slöfock.. Jag har nog svårast av alla i familjen att komma upp på morgonen, men i morse, järdrarns i hoppet vad jag flög upp. Jag har nog aldrig kommit iväg till jobbet så snabbt som idag. Jag brukar ta det lugnt, blogga lite och pussas med Mira, det fanns det INTE utrymme för, så därför har ni fått vänta med påhälsning från mig tills jag hade lunch.

Jo, det drönade in 5 karlar i vårt hus 6:45. Jo jag vet att vissa av er tycker att det låter väääääldigt trevligt, snusktanter.. Men dom satte igång och ”bimade” eller vad det heter vårt badrumsgolv. Och jag lovar att grannarna i Kiruna också vaknade. Mira har aldrig fått så bråttom till dagis som idag.

Cornelia kom upp och såg lite småsur ut… Hon hade visst sovmorgon. Hoppsan sa…..

Japp, nu är projekt ”nytt badrum” igång. Varför ha lugn och ro när man kan ha kaos?

image

image

image

Fönster ska bytas!

image
image

Grabbarna bus från Kristerssons bygg är på G. Det hördes…

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00