Så j*vla typiskt

Nej det blev inte alls stressigt… bara för j*vla stressigt! Dags för premiären av Disney idag på Malmö Arena. Och vad upptäcker jag när jag hämtar Mira? Såklart punktering på bilen! SUCK.

Och det är såååå ledsamt att jag har så ont i min arm annars hade jag HELT klart bytt däcket själv. Det fattar väl vem som helst. Om bilen hade varit körduglig efter vet jag inte men jag hade i alla fall gjort det *host ljuger inte alls*.

Men.. ikväll kommer en kompis till oss och tar med sig däcket till jobbet och fixar det. Snacka om service på Harlösa Däck! Det har även hänt att Joppan kört med vår bil till jobbet så vi sluppit köra dit och byta till vinter/sommar/nya däck. Me like!

image

image

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..