Vad man är bra på

Man ska göra det man är bra på har jag fått lära mig, Jag är bra på ”fnulor” till exempel. Mira följer sin mamma i fotspåren.  Igår kom en limousinbuss och hämtade oss vid flygplatsen. Ni vet en sån med stora fina feta säten. Drycken stod serverad vid bordet och denna kvinna var överväldigad. Vi fick också varsin flaska med vatten. Jag öppnade den snabbt och ställde den ifrån mig på bordet. Den andra drycken var mer intressant.  Och jag som varit i Turkiet 100 ggr borde lärt mig att dom kan inte köra bil.  Så den vilda färden resulterar så klart i att min vattenflaska får världens fart genom limousinen. Utan kork. Hur ”korkat” var inte det då?

Några minuter efter (efter att krypet på alla fyra för att torka upp misären med alla fula svärord jag kan) så ger jag Mira hennes vattenflaska.  Ställer den på bordet.  Utan kork. Ännu mer ”korkat”. Resultatet? Jodå vi fick vår efterlängtade dusch som man vill ha efter en lång resa och jag fick mer ont i mina knä.

På planet möttes jag av ett härligt leende. En av mina goa läsare skulle rå om oss. Tack Maria för det där lilla extra som betyder så mycket.

image

Barnen fungerar så himla bra tillsammans! Lika bra som mammorna. Tessan tar hand om mat, disk och städ för det gillar hon. Jag tar hand om barnen för det gillar jag mer än att städa…

image

På kvällen blev det en promenad. Den är värd sitt egna inlägg, suck.

 1. Hahaha, du gör då dina ”fnulisar” vart du än befinner dig i världen, inte alltid lika roligt för dig kanske, men kul för oss som får läsa om det i efterhand, tacka som bjuder på dig själv 😉

  Vilken underbar bild, kärlek redan <3

  Kram kram

 2. Hörni skriver:

  Ni verkar ha det väldigt bra i alla fall, trots alla fnulor som händer lite då och då. 😉

 3. Ni ser ut att ha det härligt!! Underbar bild av barnen i vagnarna, det kan man kalla kärlek!! <3

 4. Hallå snygging,

  Åh vad det ser härligt ut. Hur är vädret? vi åker den 25 och hoppas du sparar lite värme till dess 🙂

  kram
  Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..