ANNONS

Kalla mig kulan

/
image

Eller kalla mig ”discokulan”

På lördag ska jag umgås med 200 underbara brudar! Då måste jag försöka göra mig lite extra fin. Jag vet inte vad jag ska ha på mig än och det är verkligen panik! Har du tips på vad man ser smal och fabolous ut i? Jag tänkte på att jag måste vara snygg när jag träffar Oscar Zia på fredag 😉

Stackars pojken….

image

Stressigt innan Mira kom iväg med pappa i morse, men en suddig bild hann vi med.

Mössa: me&i
Klänning: me&i (hon ville inte ta på den först för pappa hotade med att äta upp henne)
Skor: äkta kopior Belek- Turkland
Strumpbyxor: Ullared
Hår: Toy´s r us
Snutte: ”Himmasydd” av Mamma Fnulan

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00