Dagens bästa

Denna skylten möttes jag av när jag kom in på mannens jobb på Mediamarkt Lund. Haha jag dog av skratt, sötnöt han är! Han har inte sagt ett ord till mig om det, han är nog lite stolt över mig ändå =)

Gudomliga, underbara, snällaste och hjälpsammaste Tommy kom och hjälpte mig och Fredrik med att fixa goodibagsen till gästerna. Vi har aldrig setts innan men ändå kommer han!! Impad av hans storhet, tack Tommy!! Goodiebagen blir grym, synd bara att det inte finns över till arrangörerna!

Mannen raggade upp fler folk i butiken för att vi skulle få hjälp. Att göra 200 goodies tar fasiken tid! Och är som ett träningspass!

Härligt och hemligt innehåll!

Sen kom det ett illvrål och då förstod jag det. Det var tjejerna som väntat utanför sedan klockan 8 på att Oscar Zia skulle dyka upp och fick syn på honom. Vi smög ut och tittade såklart. Fasiken vad duktig han är. Sidan om honom står hans mobror Christan. Bara så ni vet är det min kompis!

Det är inte bara Cornelia som får en varm kram av den talangfulla Oscar. Kommer ni ihåg när jag surade? Undrar vem han skulle välja egentligen, Cornelia, mig eller Mira. Mira fattade ingenting, hon undrade om Oscar var en han eller hon innan hon träffade honom. Tror ni tjejerna utanför var avundsjuka att vi fick vara ”backstage”? Kunde blickar döda….

Men dagens bästa var att få träffa Tommy! Efter att ha haft bloggkontakt i cirka två år så fick vi äntligen kramas. Jag vart inte ett dugg besviken utan tvärtom! Guda-go!!!

Fast jag tror att Mira vann hans hjärta mer än vad jag gjorde… Som vanligt har denna mamman ingen chans mot den lilla!

Tommy har skrivit så fint om mig i sin blogg. Tänk att få höra sådana ord… tårögd…

 1. sojka skriver:

  Åh jag var glad att träffa Tommy igen och det var glädjande nyheter att han fick vara med och hjälpa till! <3

 2. Helena skriver:

  Hej Fnulan! 😀
  Vad Tommy verkar mysig och go’. Har kikat litet på hans sida, och jag gillar honom 🙂
  Hoppas ni får en bra kväll!

  Kram

 3. Klart han är stolt över dig!! 🙂

  P.s.
  Jag tycker du har en rolig ”slogan” om att du inte är tjock, bara mycket kvinna!
  Du kanske lider av samma problem som mig, dvs vi är UNDERLÅNGA 🙂

  På bloggen idag blev det ett nostalgiinlägg om barndomens femöres-kola.
  Någon mer som minns?

 4. Vilken dag!! Kul att få träffa en kär bloggvän och såklart Oscar 😉

  Bra jobbat med anordnandet och grym skylt Fredrik fixat, vilken överraskning 🙂

  Ha det gott fina <3
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..