Det här med att byta däck

Det måste ha varit en man som kommit på det där med däckbyte, och då tycker jag att en man ska göra det där. Ja jag generaliserar men sån är jag. Jag påtalade för mannen idag att det är dags att byta däck. Som kvinna så säger man inte att DU ska byta däck utan att VI måste för att avväpna kravet lite.

Mannen skulle vara smart och kontra:
Bra då fixar du det älsklingen
Ja, svarade jag snabbt

Han tittade lite konstigt på mig som om jag skojade
Vad bra, sa han då
Ja däckfirman har säkert tid att byta åt mig…

Ja, ska jag göra det så blir det på mitt sätt, bara det blir gjort.

image

Läppstiftstjuven har hittat sin stora kärlek. Han heter Mark, Mark tycker att det är okej med läppstift. Han fick det på ögonen idag, men som ni ser på bilden frågade Läppstiftstjuven först.

 1. Annelie skriver:

  Hmm.. jag undrar hur man skulle bete sig om man finge punktering efter vägen. Jag vette sjutton om jag skulle KUNNA byta däck,, har aldrig gjort det och är inte intresserad av att lära mig det heller.. *fniss*

  Ha dä gött.. // Annelie

 2. Precis!
  Här hemma har min man två namn: Vi och Nån 🙂
  Funkar för det mesta…

 3. Tina skriver:

  Haha! Är det så man gör! Jag påpekade för min man häromdagen att VI kanske skulle byta däck på bilen innan jag och barnen kör upp till Sthlm i helgen men han tyckte inte det behövdes!!! Jag får väl göra som du och ta saken i egna händer! Ni verkar ha haft en underbar kväll i lördags vännen! Härligt! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..