Japp jag är blåst

Simone var här, hon var nog sugen på ett dopp i poolen för hon slet upp hela pooltaket! Så pass mycket så att det åkte ur sin ”bana”. Nice… men men, världens bästa poolfixare kommer i morgon och fixar rubbet, och i helgen ska han stänga ner poolen för vintern.

image

Hela pooltaket drogs av från skenan. Simone var nog badsugen. Annars har vi inga direkta spår av henne. Hoppas att hon kommer hit och städar upp alla löven

Ja jag ska erkänna, jag ska krypa till korset. Jag är otroligt mallig för att Vi vann guld igår. Alltså vi skåningar. Eller Malmö i alla fall. Men när dom vann så var jag lika mycket vinnare trots att jag inte gjort ett skit. Jag gnällde till och med på att dom visade fotbollsskiten. Fast nu är jag stolt och mallig. Man får väl lov att ändra sig?

 1. Putzi skriver:

  Den där Simone var lite väl blåst. Här var jag lite rädd att den skulle ta glaspartierna runt poolen men de stod pall även denna stormen. Om det är M.N själv som kommer å fixar ert pooltak så hälsa honom gärna från hans gamla granne o lekkamrat.
  Och du…de e så skönt när man spytt av sig lite galla, det lättar liksom även om det inte har hjälpt ett skit 😉
  Kram Putzi

 2. Tommy skriver:

  Jag fullkomligt älskar dig älskade vän!

  Det värmer så enormt mycket <3

  1. Fnulan skriver:

   Rädd om de jag tycker om

 3. Du ska ju hålla på HIF!! 😉

  Fast om jag ska vara helt ärlig så höll jag faktiskt på MFF när jag var mindre! Två av mina kusiner håller dock på dom, min kusins pojkvän och min kusins pappa också.

  Jag vet inte vilka jag håller på.. HIF väl eftersom det är så nära 😉
  Puss

  1. Fnulan skriver:

   Nejnejnej MFF!!! Di blåvida!!!

 4. Oj jösses! Förstörde mycket den där Simone.. fy för alla som blivit drabbade! 🙁

  1. Fnulan skriver:

   Ja, hoppas att ingen skadades!!

 5. Webbis skriver:

  Medgångssuppoter Fnulan 😉

  1. Fnulan skriver:

   HHahahaha schhhhhhhhhhhhhhhhh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..