Tur att jag redan är packad

I morgon är det en tur till Stockholm och ett Femme event på Make Up Store. Alla Femmes bloggare på plats =). Kommer du? Efteråt går vi alla till en föreställning med Therese. Fick du inte plats på kvällen går det alltid att boka till annan kväll HÄR.

Tur att jag inte packat upp väskan sen Turkiet… bara att stänga ihop den och dra… Eller det blir kanske liiiiiiiiite för kallt!

Igår hade jag en rallylunch med Hannah i Malmö. Hon var värdinna på en rekryteringsträff hos me&i. Om jag inte hade bloggat hade jag kunnat tänka mig att sälja deras kläder som extraknäck. Det som ”krävs” är att du orkar umgås med härliga människor lite då och då. Det är inte så värst jobbigt. me&i tar fullt ansvar för allt det där tråkiga runt omkring som att leverera, byte av kläder och ta betalt. Du ska bara stå och lysa som en stjärna framför en skara som kommer att älska de kläder du säljer.

Fatta att jag glömde ta en goodiebag! Surt sa räven.

Bilder stulna av Hannah

Järngänget Marita, Hannah och Jag

Sojka var också på plats. Hon har stulit bild från mig som jag sen stulit från henne =)

 

 1. Martina skriver:

  Blää varför läste jag det här inlägget för. Var ju tvungen att avboka min inbjudan ju…
  Mutter, mutter, mutter…

  😉

 2. Tina skriver:

  Men åh vad mysigt! Hoppas du får en toppenkväll i Sthlm hjärtat! PUSS

 3. Men vilken kul dag du har framför dig! En sån massa toppentjejer på en och samma plats! Glöm inte vattenfast maskara inför kvällen! Blir det kanske en Lena-sminkning? 😉
  Kram darling

 4. Ida skriver:

  Hej!
  Jag fick mail på eftermiddagen om att jag och min vän fick återbudsplatser till träffen imorgon, sååå kul!! Men jag vet inte om jag svarade tillräckligt fort på mailet (efter ca 30 minuter), vet du hur jag får reda på om jag fick platserna?

  Tack på förhand!,

  / Ida

 5. Ja, kanske man skulle kolla upp det där med att sälja me&i kläder, de verkar ju vara väldigt fina och populära i alla fall! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..