Riktiga vänner

Godmorgon!

Gott att vakna när man gör det av Miras hurrande över att mamma är hemma. Och sen kom babblandet och då drog jag täcket över huvudet. Nej mammamaffian, klart jag lyssnade! Men den tösen hon kan verkligen babbla, hon kan inte vara lik mig inte.

Ikväll kommer lite goa tjejer hit. Vi ska dricka vin och ligga i soffan och kolla på ”Så mycket bättre”. Det är riktiga kompisar, alltså dom som jag känner utanför bloggandet. När man är på g så mycket som jag med event och annat kul så glömmer man ibland dom som finna utanför bloggandet, idag ska jag skämma bort de vännerna.

Vad ska du göra ikväll?

Kvällens förhållningsregler

  1. Fnulan skriver:

   Klart dom är =) Vissa av dom är väldigt riktiga

 1. Önskar dig och dina vänner en fantastisk kväll <3

  Puss & kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack goding vi hade en fab kväll! Puss

 2. Vilka bra förhållningsregler :)!

 3. Bra regler Fnulan, jag kommer nog att sno dem till kommande tjejträffar här, det där med stängda dörrar tycker jag var superbra då kan man ju bjuda hem folk lite oftare och bara skita i om det är lite dant i några rum, och det där med husvisning, ja har man flyttat, eller renoverat och någon är lite nyfiken hur det ser ut så okej, annars är det väl mest jobbigt. hoppas ni har det askalas soft ikväll, och Så mycket bättre är ju bara sååå bra!! älskart!! 🙂
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

  1. Fnulan skriver:

   Jag kom på fler sen…
   Inget smink och bara myskläder =)
   Kramen

 4. Låter mysigt! Synd att man inte är en av dom!<3
  Hoppas ni får det mysigt!
  Kram!Och ja det är viktigt att ta hand om dom där nära. Finns ju en massa som det inte finns ord för på det andra hållet!

  1. Fnulan skriver:

   Det tyckte Fredrik också eftersom inte han heller fick komma =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..