två latinos senare

Igår kunde jag känna den latinska hettan kring min köksö. Tjejer som njuter av vin och pratar om livet, skrattar, flamsar, skämtar och njuter av tapas och stearinljus. Jag tror inte det enbart var ljusen som gjorde oss varma utan även den lek vi lekte som till och med gjorde mig generad.

Det är inte mycket som gör mig generad dock… 

Med lite gott vin i kroppen kan vem som helst öppna upp Pandoras ask. Och det gjorde vi. Vad som sades stannar dock mellan oss sex tjejer som vinade. Fast något ska jag avslöja…

En är buksvägerska med Carola
En saknar sex tänder
En har sovit hos (eller vad det med?) HA presidenten (eller f.d)

När tjejerna gick hem så insåg jag att vi smuttat i oss 2 BiB med Gato Negro vin! Det är ett gott betyg på ett lättdruckit vin. Samma känsla som vinet gav med en varm go känsla i magen fick jag av de fina tjejerna som kom. Jag är hedrad att få vara en del av er. Och jag är hedrad att Spot and Tell tillsammans med Gato Negro gav mig möjligheten att bjuda bästa tjejerna på en trevlig kväll med två heta latinos (vinet).

Jag bunkrade upp ordentligt med både vitt och rött Gato Negro för vi brukar vara vintörstiga när vi ses

image

Cecce hade med sig en äpplekaka med smak av pepparkakor, hon har utlovat recept! Det var MUMSMUMSMUMS


image

Mira väntade hela dagen på ”Sina vuxna” Tre är nämligen hennes fröknar på dagis. Hon var vaken tills klockan var två på natten. Vi märkte inte av henne på hela kvällen mer än när hennes små fingrar försökte nå godisskålen

 

 1. Åååå, vilken härlig kväll! 🙂

 2. Låter som att ni hade en riktigt härlig och avslappnad kväll. Den där äppelkakan hoppas jag att du lägger ut recept på sen 🙂

 3. skriver:

  Låter som att ni hade en riktigt härlig och avslappnad kväll. Den där äppelkakan hoppas jag att du lägger ut recept på sen 🙂

 4. Helena skriver:

  Det lät ju som en riktigt härlig lördagkväll. Jag hade också vänner på besök och drack vin för första gången på väldigt länge efter graviditet och månader med nyfödd. Här blev det endast vinet Ecologica, ekologiskt och fair trade. Gott och bättre för hur man mår sen. Köpte även en drös ekologiska ölsorter. Roligt att prova nytt. Märks att det är en hel del sunk i andra vinerna på hur man mår. Så tills gato negro shapar till sig på den fronten… Jaja vilken moralkaka men faktiskt. Vindruvor besprutas så hårt. Även dåluga arbetsförhållande så fair trade är ett måste.

  Ha en fin söndag!

  1. Fnulan skriver:

   Lät som att du också hade en trevlig kväll. Jag kan så lite när det gäller ekologiskt. Jag gillade Gato Negro massor, med eller utan dåliga druvor =)
   Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..