Yeah en dos av energi

Jag var så förbaskat trött efter två dagars utbildning. Jag kände att soffan var vääääldigt intressant. Fast, jag visste hur trevligt det skulle bli på kvällen på Mammaboosten som Familjeliv och 4good anordnade för 700 kvinns. Snacka om att det kokade av kvinnliga hormoner.

Som vanligt…

En fantastisk kväll med mycket skratt och igenkänningsfaktor med en skönsjungande och teaterspelande Hanna Hedlund, fantastiska Michael Södermalm och inspirerande Martina Haag. Kramar av många läsare och vänner som var på plats. Mina två vinnare Linnea och Linnea var hur goa som helst och verkade verkligen att trivas. Sojka, Christel och Åse (56 kilo) var också på plats i salongen. Trevligt att träffa goa tjejerna men tyvärr för lite tid att umgås.

Jag fick äran att träffa Martina Haag igen, jisses vilken energi den tjejen har, jag tycker gott hon kan dela med sig till mig

Mina fina töser!! Alltid gott att få kramas med er Christel och Sojka <3

image

Bubbel och choklad, snacka om lyckat!

image

Mikael, Mikael… Mikael.. Vilken man, vilken inspiratör!! Jag önskar hett att han hade velat vara en av mina inspiratörer för vilken historia och vilken värme. Jag kom på när jag lyssnade på honom att jag i alla fall har valt den ljusa sidan av livet. Jag tänker fortsätta vara där. TACK för din fantastiska föreställning och hälsa din Mamma/Farmor att jag vill med dricka bubbel med henne. Dina ord borrade sig in och jag förstår idag att jag själv är ansvarig för det liv jag lever, och jag är tacksam för att jag väljer rätt. TACK

För att inte missa något som händer i 4goods nätverk så bli medlem du också!

 1. Tina skriver:

  Vad FIN du är hjärtat! Hoppas att vi kan ses snart! Saknar dig! Önskar dig en toppenfin fredag! KRAM

 2. Mia skriver:

  God morgon vackra Fnulan. Vilken härlig kväll ni hade det. Och som vanligt var du vacker. Men de där läpparna och ögonen.. Wow!! Grrr 😉
  Hoppas du får en fin dag. Kram

 3. Camilla skriver:

  Ja, det var en härlig kväll! Kul att ses….Måste ändå inflika att det var en del tårar oxå…åtminstone snörvlade jag på rätt bra under Hannas sista låt…letade febrilt efter Kleenex i påsen 😉

  1. Fnulan skriver:

   Ja… gud ja.. det var smärta i den låten. Jag visste inte vad jag skulle känna. Superkul att då krama om dig!

 4. Alltid lika härligt att träffa dig darling!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Samma goaste!!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..