Om ni inte visste det…

Klockan är 13:00 och denna kvinna har inte packat än. Vi åker om två timmar men innan dess ska jag ha utvecklingssamtal med Miras dagis… Nej jag är inte stressad.. Jag andas bara väldigt korta andetag och springer fram och tillbaka utan syfte.

När en man packar öppnar han garderoben lyfter ut två tröjor och några kallingar, lägger det i väskan och är klar.

När en kvinna packar åker hela garderoben ut på sängen, sen läggs hälften i väskan, hälften ligger kvar på sängen. Fyra par skor i olika färger packas ner och en resväska är till utseendet med plattång, krylltång och 5 sorters olika sprayer. En parfym till varje tillfälle och tre olika uppsättningar med smink. Sen börjar kvinnan packa till barnen…

Familjemys är det bästa jag vet!

  1. Hihihi, PRECIS så är det!! Hoppas du hann med packningen innan avresa och ha en fantastisk helg!

    Kramar

  2. Jenny skriver:

    Mys är bäst. Speciellt familjemys ♥

  3. Ha det så himla trevligt!! Myyys utav bara den :)Själv ska jag försöka få upp stakarna i fönstren, snabbdamma lite innan kanske och eventuellt byta gardiner…någon fönstertvätt blir det inte 😉 Helgkramar från mig till dig!

  4. Vilken tur att jag inte är kvinna säger jag bara! (Alltid varit en pojkflicka) Tycker redan jag stökar ner och packar för mycket, det lät som det var ingenting i jämförelse 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..