Paradiset och en skitunge!!

--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Efter en god frukost buffé var vi väl framme i Gdynia. Alla väskor kunde man lämna in i ett värdeskåp så man slapp dra med sig dessa, smidigt! Vi tog en taxi till Sopot där vi välkomnades in till ett fantastiskt Mera Spa Hotel. 

MY GOOOOOOD så fint! Det är nog det finaste hotellet jag sett. Eller nej, det ÄR det finaste jag sett.

Det var ett fantastiskt spa-pool område där barnen var mer än välkomna. Det fanns till och med badleksaker till dom små och en badvakt som vaktade oss. Trots att vi var där en lördag märkte man knappt av andra eftersom det var så stort. Det fanns två stora bastuområden med ångbastu, finsk bastu och en torrbastu. Vi var där i tre timmar och det var en otrolig upplevelse. Jag såg nya saker och detaljer överallt.

När vi badade frågade jag Gabriel om jag var svart under ögonen.
– Nej du är inte svart under ögonen av smink.
– Å va bra
– Nej det är liksom påsar mamma…

Då klädde vi på oss och åkte från paradiset! Men jag ska tillbaka till Mera Spa hotel, det är en sak som är säkert, då ska jag sova där också! Gärna en vecka eller två.. Minst.


image

image

image

image

Två stora områden med massor av olika sorters bastu

image
image

Kvalitetstid de lux

image

Gabriel ”Vampyren” njöt faktiskt han med

image
image

Detta var min favoritplats!

image
Några bilder är lånade av Mera Spa Hotel

 1. Jenny skriver:

  Ser underbart ut! Tack för tipset. Kram !

  1. Fnulan skriver:

   Ja åk dit!!!!

 2. Nämen så mysigt och lyxigt! Otroligt!! Är avis kan jag berätta!

 3. Lovely! Kan tro att ni njutit!

  (Jag råkade börja blogga igen)

  1. Fnulan skriver:

   Men åååååå vad kul!!!

 4. Linda skriver:

  Det ser helt fantastiskt ut! Tänk den som fick den lyxen 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Men det var faktiskt inte så dyrt! Jag kollade eventuell övernattning redan när vi kom hem =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..