Om jag får önska

Såklart pysslades det när Anna var hos oss

Igår firade vi jul med mannens familj. Tror ni att Mira fick några julklappar? Hon fick inte några hon fick massor. Jag vill vara barn igen. Eller jag vill få julklappar som barnen. Vem vill inte det? Jag är som ett litet barn på julafton och surar när jag ser andra få mer och större paket än mig. Då hatar jag dom lite. Mycket.

Och idag får jag be personal och kunder på Coop i Sjöbo om ursäkt för mitt psykbryt. Idag var mitt tålamod slut….. Och Miras med.

Bortskämd..

Jag fick faktiskt en jättefin julklapp i fredags från Yves Rocher och Lakritsfabriken.

Vad har du önskat dig i år?

Igår kom Pernilla från kvinnohemmet hem till mig och hämtade 7 säckar fulla med kläder. Men, även en STOR låda med massa julklappar till kvinnorna! Den var full med produkter som blivit över i goodiebags och även annat jag fått som jag tycker att tjejerna kan behöva mer än mig.

Jag är glad för att några av mina samarbetspartners ville vara med och skämma bort kvinnorna som har det svårt!

Tack till:
Mediamarkt-Lund, Röhnisch, me&i, BrilliantSmile, Du & Jag, Yves Rocher,
Body Shop, Make up Store, C-skincare,  Ferrero Rocher, Xtrfy, Pino,
Sinne & Smak, Panduro, Lipton

 

 1. Vivi skriver:

  Gud så bra Malin! Tror många kvinnor kommer uppskatta den guldkanten i en jobbig vardag! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen <3

 2. Jag önskar dig en god och fnulig jul till både dig och din fina familj! Du har verkligen ett stort hjärta och du är en fin och vacker vän.
  Puss och kram fina fina du! <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack goa Sojka <3 Detsamma till dig och de dina <3

 3. Du har ett så stort hjärta min vän!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Precis som du, Kärlek!

 4. Jill skriver:

  Jag har inte önskat mig något alls i julklapp
  Visst jag älskar att få paket, men för min del ser jag gärna att någon tänkt till, hittat just den där grejen
  Men imorgon på julafton kommer jag inte få något paket, då sambon och jag bestämde redan i fjol att göra något kul istället för att springa omkring i affärer och få hjärnsläpp för att vi inte hittar precis den där rätta grejen
  Sambons familj som vi firar med i år, så köper vi bara till barnen

  Mitt hjärta brinner för att hjälpa andra, så jag sätter mig och stickar några timmar till de hemlösa istället

  God Jul
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Du är snäll du Jill!!
   God Jul i massor
   <3

 5. Jenny skriver:

  Så fin hon är i klänningen 🙂
  Vackert gjort av dig att hjälpa kvinnorna
  God Jul kära Malin ♥

  1. Fnulan skriver:

   Ja, mitt hjärta klappar hårt!!
   Puss gpding

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..