ANNONS

Sanningen bakom en perfekt julafton

/

Det ser alltid bra ut på bild.. Men bakom kulisserna är det aldrig likadant.

Morgonen började med att jag väckte sovande familjemedlemmar för en trevlig frukost (med trötta/sura ungdomar) för att sen tvinga alla att hjälpa till. Jag kommenderade som en militant vegan eller nått.
Klockan 13:00 kom gästerna och då slängde jag in mannen på kontoret för att köpa (på nätet) och slå in de sista julklapparna..

När vi skulle servera maten hade jag glömt Jansons, jag hade ingen nötknäckare och dukningen var för en person för lite. Min mamma blev dålig och missade julmaten. Våra eldkorgar rök så att grannarna nog luktade som den rökta ålen på julbordet. Jaja det blev trevligt i alla fall såklart. Vi var ju tillsammans.

Hur kaotisk var din jul?

image

Nej, tomten var ingen favorit

Ungen var sockerförgiftad och livsfarlig!

Mira ville INTE bli fotograferad

Och jag surar på syrran som gav Mira läppstift ;)

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00