Välkommen Madeleine

Ja ett skittråkigt inlägg men vi får väl hälsa alla nya välkomna in i Fnulan-familjen, hälsa fint ni med! Var snälla och presentera er, berätta vilka ni är som följer mitt dravel!
Vad roligt det är när man stöter på nya bekantskaper på bloggen! Ikväll kom Madeleine in och hälsade på som följare på Bloglovin, det värmer en bloggares hjärta <3

Eftersom ni är många nya besökare ska jag berätta vart ni hittar mig 
På Instagram som Fnulan
Bloglovin  
Facebook
Twitter….

Bloglovin är ett redskap för dig som bloggläsare att se när dina favoritbloggar har uppdaterat, skitsmidigt och ett grymt stöd för en bloggare. Det är liksom ett signum på att folk finns. Vill man inte ha massa mail om uppdateringar kan man i alla fall börja följa som supportare tycker jag, det ändrar man i inställningar så det passar en själv. Jag följer mig själv, så ego är jag! 

 1. Beatrice, 26 år, tvåbarnsmor, bloggare och student. Har följt din blogg ganska länge nu och älskar alla dina inlägg som delar ut glädje, sorg, humor och fnuligheter om vartannat. Du är en mästare på att blogga! 😉 Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Men TACK vilka ord. Jag är tacksam för att du ville berätta. Stor puss

 2. Gunilla skriver:

  ”Gammal” Dalbytös som nu bor utanför Höganäs. 35 år, man, barn, hund.
  Hittade dig av en slump och tycker du är kul!

  1. Fnulan skriver:

   Hej Gunilla, vad roligt, då har vi ju nästan varit grannar ju =) Massa kram

 3. Hej! Heter Marina Fridström är 40+ från Finspång o har två tonårsbarn. Jag är förskollärare men sjukskriven sedan i våras. Har ingen egen blogg men följer dig på din blogg. Kram o ett Gott Nytt År. 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hej Marina, vad roligt att träffa dig.
   Som du kanske vet är jag ofta i Finspång =)
   Detsamma till dig <3

 4. Jessica skriver:

  Jessica heter jag och har följt dig ett tag nu. Snubbla in här via en gammal kompis. Snart inne på året då jag ska fylla 40, sägs det i alla fall (det nu man ska skaffa motorcykel, sportbil, klippa av sig håret och få en massa andra smågalna idéer eller?)
  Jobbar på en förskola här hemma i Beddingestrand och har gjort i många härliga år. Älskar mitt jobb och att tillbringa dagarna med dessa små fantastiska människor.
  Tyvärr inga egna barn men 10 ♥ underbara syskonbarn finns det här i krokarna plus resten av min stora goa familj. Själv é jag sambo med ett gäng 4 benta ”saker” av olika modeller, storlekar och årgångar.
  Förutom att tillbringa tid med familjen, 2 benta och 4 benta, så gillar jag att fotografera, baka och läsa.
  Så detta é i stora drag lilla jag 😉
  Kramen

  1. Fnulan skriver:

   Tack Jessica, vad roligt att få lära känna dig!!
   Jag brukar åka till Beddinge på sommaren =)
   Många kramar till dig <3

 5. Pippi skriver:

  Gammal lärare med egna vuxna barn, barnbarn och en hel massa härliga f.d. elever och nuvarande elever. Läser din blogg lite nu och då, men mest då jag behöver få le eller skratta 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Du är så välkommen när du väl kommer Pippi!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..