ANNONS

Välkommen Madeleine

/

Ja ett skittråkigt inlägg men vi får väl hälsa alla nya välkomna in i Fnulan-familjen, hälsa fint ni med! Var snälla och presentera er, berätta vilka ni är som följer mitt dravel!
Vad roligt det är när man stöter på nya bekantskaper på bloggen! Ikväll kom Madeleine in och hälsade på som följare på Bloglovin, det värmer en bloggares hjärta <3

Eftersom ni är många nya besökare ska jag berätta vart ni hittar mig 
På Instagram som Fnulan
Bloglovin  
Facebook
Twitter….

Bloglovin är ett redskap för dig som bloggläsare att se när dina favoritbloggar har uppdaterat, skitsmidigt och ett grymt stöd för en bloggare. Det är liksom ett signum på att folk finns. Vill man inte ha massa mail om uppdateringar kan man i alla fall börja följa som supportare tycker jag, det ändrar man i inställningar så det passar en själv. Jag följer mig själv, så ego är jag! 

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00