ANNONS

Svårt att förlåta

/

Igår var Mira hos sin bästis Maja. Hon var så glad så glad när hon kom hem. När vi satt och åt på kvällen frågade vi henne vad dom hade gjort och så. Jo hon berättade EN sak, och den sa hon om och om igen. Hon hade ätit lunch hos Maja. Hennes mamma Frida hade gjort såååååå god mat (med ett slurp). Hon hade bjudit på köttbullar och pasta.
– Mamma du måste hem till Maja och smaka!
Då sa jag lite försynt
– Men Mira mammas köttbullar är väl ändå godare *blink blink*
Nej, svarar ungen då..

Sen hatade jag henne i två sekunder. Fattar hon inte att Mammas köttbullar är GODAST!

Senare på kvällen stod Mira och tittade på mig länge så sa hon
– Mamma jag vill vara som du!

Då var allt förlåtet….. 

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00