Uppdatering köttbullar

Ja nu ska du få höra om köttbullar…

Minns ni att jag var på ett event tillsammans med Hannah som Netflix ordnade? Då fick vi ett års gratis användning i goodiebagen. Mira har sabbat det året ett par gånger. 

Först satte hon igång ett gammalt abonnemang som tog bort året som var gratis. Det tog en vecka för Netflix supporten att ordna upp det.
Sen lyckades Mira avsluta det abonnemanget!  Så igår satt jag där igen med supporten och skämdes. Hade jag varit dom hade jag gjort slut med mig som kund.

Stackars Fredrik på kundtjänst bad om ursäkt för att jag fick vänta i telefonen. Ööö? Ursäkta, det är min 4 åriga dotter som förstört allt. HON borde be om ursäkt. Så nu har jag legat och tittat på serien Homeland hela dagen, jisses vad bra den är! Har du sett den?

Köttbullar

Frida, Majas mamma, hon som hade gjort så goda köttbullar. Hon har erkänt. Det känns skönt!

 

 1. Ia skriver:

  Mira…blivande Data hackers…..hahahahhahahhaha

  1. Fnulan skriver:

   Hahah ja…. så kommer det att bli!

  1. Fnulan skriver:

   Jag ser den på Netflix! Puss

 2. Putzi skriver:

  Haha ja du, barn e då för härliga. De är inte rädda för att göra fel utan bara kör på. Vår son var 2,5 år då vi köpte vår första data och han spelade Pippi spel på den…..och så vet vi inte vad han gjorde men han kraschade dator iaf. I affären skrattade de åt….för inte lät man väl en tvååring sitta själv vid datorn….. I dag är sonen snart 20 år och ett riktig datasnille…….Och tänk som det har förändrats på 17 år
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Haaha underbart!!! Hälsa honom så gott!

 3. cecce skriver:

  Bus-mira:-))

  Kram!!

 4. Jag såg 1.5 säsong av Homeland innan jag kroknade. Jag står inte ut med Claire Danes karaktär som jag tycker känns väldigt osannolik i det jobbet. Fast å andra sidan så ser jag bra mycket mer osannolika serier, fast det är uppenbart skruvade…?! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Å jag som gillar henne, men jag ser mkt av hennes karaktär som sur och butter tonåring!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..