Allergi

Jag har en grym allergi mot reor. Det spelar ingen roll när på året dom infaller.  Jag får klåda, ångest och ett ”bra-att-ha-bara-för-att-det-är-billigt”  beteende. Kläder jag aldrig köpt innan blir helt plötsligt skit snygga.  Sen ligger dom där oanvända i garderoben.

Jag har stått emot. Tills idag. Mannen frågade om vi skulle in en snabb runda. Trots en grym förkylning och trötthet samt Homeland avsnitt att se ställer jag upp.

Sån snäll fru är jag!

Är du också allergisk mot folkmängder och doft av svettiga hysteriska människor som hetshandlar, här får ni mina reafavoriter som du hittar på nätet!

me&i har halva priset på hela webshopen, denna har vi ropat hem till Mira

Du & Jag har GRYM rea!!! 70 % på många varor. Denna är min favorit! Den har kostat 1.1990 och kostar 360 kr nu!

Shape Alma Capri Zip Tights i gruppen Träning hos Röhnisch Sportswear | Stay In Place (264642r)

Röhnish har också massa rea, bra nu när alla ska kicka igång 2014 med massa träning. I Röhnisch träningskläder känner till och jag mig snygg i!

Néroli Eau de Parfum

Yves Rocher har rea på min favoritparfym Neroli, luktar underbart!!

Klicka för större bild

Bodyshop har grym rea, och detta är min ABSOLUTA favorit av deras produkter. Jag skulle vilja kunna äta den med sked!

 1. Suss skriver:

  Åh, läste detta inlägg först idag, sladdade in på MeandI och klickade hem fyra(!) tunika/klänningar till lillan för lure över 500:- har inte tänkt på att de skulle ha rea liksom…. Så nöjd, tusen tack för tipset och ha ett fantastiskt 2014 fina du önskar jag som tittar in lite oregelbundet och är sämst ever på att kommentera, trots att jag uppskattar dig och din blogg…konstigt det där, att de e så svårt att ta sig lite tid att kommentera, ska bli bättre på det…promise!!!!

  1. Fnulan skriver:

   Det var så lite så, glad jag blir när ett tips leder till något bra för er läsare. Känn ingen press att kommentera söta du!! Men ibland är det roligt att jag får lära känna er med. Massa kramar och hoppas att kläderna blir bra! Och tack för dina fina ord

 2. Aja skriver:

  Du känner som jag, hatar reor dels för att jag inte orkar rota runt och slåss om plagg med hundra andra det vill säga om jag hittar något överhuvudtaget….

  Hoppas du får en fin nyår och en underbar start på det nya året! Kram fina du!

  1. Fnulan skriver:

   Vi kan väl gå och shoppa på tu man hand någon gång i stället!
   Massa kramar och hopp om ett fint år för dig med <3

 3. sarah78 skriver:

  Jag dööööör…. Du & jag, va mycket fint! Varför va du tvungen att länka till den sidan….. 😉

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha bästa bästa butiken!!!

 4. Ekonomer brukar varna för att handla på rea just av den anledningen-kläder man egentligen inte vill ha och inte blir mer än byrålåde-fyllnad.
  Fast numera är det väl kanske så att folk säljer det de handlat billigt dyrare på nätet, och tjänar en hacka? Och det kan väl inte de pålästa ekonomerna ha nåt emot?
  Själv är jag aldrig på rea. Jag handlar uteslutande secondhand till mig själv i allafall. Till barnen handlas det väl 50/50 skulle jag tro.

  1. Fnulan skriver:

   Jag handlar gärna second hand men det finns inget bra här omkring och jag är för lat för att åka runt efter annonser pUSS

 5. I don´t do folk. Jag äter hellre taggtråd än att gå på rea. Aldrig. Never. Nopp. Älska internet.

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha du är störtskön!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..