Jag överlevde knappt

Nu sitter jag här hemma och är glad att jag lever. Jag klarade det! Jag fixade en mellandagsrea med en trött och hängig kropp + en Mira. Eldprovet. Klarar jag detta klarar jag allt! Och fyndade gjorde jag, jag köpte endast saker som jag skulle köpt för ordinarie pris.

Men en sak stör jag mig på MASSA, det fanns en kofta på MQ som jag älskade men köpte inte den. GAAAH vad jag ångrar mig! Och ärligt talat, att åka in en gång till, nej tack… Jag tror inte att jag överlever en gång till.

H&M köpte jag en jacka för 200 kr, ett par byxor för 100 kr och en blus/skjorta för 100 kr. Nöjd med en helt ny garderob för 400 kr

 1. Jessica skriver:

  Har också överlevt årets REA. Gjorde både Trelleborg och Malmö idag med min 15 åriga brorsdotter. Tanken var att handla kläder men som vanligt när vi två släps lösa så blir det inte så mycket gjort. Snackar skit, äter, snackar mer och kollar in folk.
  Fast jag fick tag i mitt efterlängtade våffeljärn till Belgiska våfflor och fler roliga muffins formar, precis som jag behövde det då?1 har nog muffinsformar så jag kan göra muffins till Nobelfesten eller nått sånt. Men älskar roliga muffinsformar så jag kunde inte låta bli.
  Men kläder blev det inget med, men vad gör väl det när man får tillbringa dagen med brorsdottern ♥

  1. Fnulan skriver:

   Åh vad mysigt med en sådan dag, då är kläder oviktiga!!!
   Kram

 2. Ni satt ju och åt 😉 då vill man inte störa.

  1. Fnulan skriver:

   Åh men det hade inte gjort något. Hoppas att jag såg snäll ut =) Nästa gång stör du!

 3. Tess skriver:

  Bra jobbat själv orkar jag inte med nån trängsel på stan. Imorgon ska jag dock göra några små insatser som att köpa strumpbyxor, systemet och lite mat. Mer än så blir det inte reashoppar på nätet nån annan dag 😉

  1. Fnulan skriver:

   Systemet är viktigt, där är det okej att trängas och köa. Det är ju för en god sak =)

 4. sarah78 skriver:

  Heja Fnulan! Bra shoppat 🙂
  Själv har jag bara nätshoppar den här rean. Jag blir alldeles slut av människor som trängs och luktar illa och kommer alldeles för nära mej i butikerna. Tyvärr tycker jag också att butikerna hänger fram massa gammal skit och att det ligger högar med plagg huller om buller, så jag hittar aldrig det jag vill ha.
  Jag älskar att shoppa men vill gå i lugn och ro och känna, klämma och känna….

  1. Fnulan skriver:

   Jag klarade det med bravur!!! Men hatar också människorna <3

 5. skriver:

  Är det nu din man är snäll och tittar på jvm i ishockey med dig då du var snäll och följde med han och handlade eller ? 😉 det var tur att du överlevde

  1. Fnulan skriver:

   Eller inte.. jag som ställde upp och följde med honom ju! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..