Geocashing Pinsamt sätt att bli av med oskulden

Vad farao är Geocaching? Jag har blivit av med oskulden ett par gånger i Stockholm. Det brukar vara Bambi som tar den på olika sätt som denna gången och den här gången.

Nu var det min systers tur. Hon tackade väl på sitt sätt för att jag lärde henne vad en BB cream är, hur man sätter på lösnaglar och concealer samt hur man står ut med snyggskor med höga klackar på en 14 000 stegs promenad genom Stockholm. Jag har lärt henne det viktigaste i livet alltså.

Jag hånade henne för hennes ”caching” häromdagen. Jag kunde inte tro mina ögon när hon kröp på alla fyra för att hitta något hon inte visste vad det var, eller var det var.

Jakten fortsatte dag två, och hon hittade ett ställe, på två sekunder ser jag en vit låda på väggen och frågar
– Är det denna?
Hon döööör av chock och stolthet, tydligen var det den saken hon letat efter i en timme. Det tog mig 2 sekunder…

Vi går och fikar och då har hon hittat ett nytt ställe (tydligen via en app på telefonen). Vi går dit och Kamilla står och känner på lyktstolpar och väggar. Jag skäms. Sen får jag rycka in, tar upp handen och på 1 sekund hittar jag den…’

Min andra cash….

Min syster blev chockad, stolt och avundsjuk. Tydligen har jag ”det” Jag är alltså av med min cashingoskuld…

Geocaching

Geocaching

 1. Decdia skriver:

  Alltså, du är så jäkla internationell Fnulan!! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahha ja eller hur =)

 2. Cilla skriver:

  Du är ju naturbegåvning ;). Antar att du loggar som Fnulan 😉

  1. Fnulan skriver:

   hahah nejnejnej, här loggas inget!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..