Kvällens utsikt

20140531-194203-70923742.jpg
20140531-194347-71027090.jpg

Det är det bästa Mira vet, att bada med pappa. Och helst nakenbad, hemma får man det om ingen annan är här.

20140531-194204-70924316.jpg

Ser ni det börjar verkligen bli klart, här ska vi njuta många sommarkvällar

Marica och hennes David kom på lite fikabesök, tyvärr dog min kamera just då.
Men en kul grej, nu kan ni handla Militta i hennes butik i Ystad,
Silverhome som ligger på Industrigatan 1.
Puss 

 

 1. Tommy skriver:

  Sv: Tack vännen! Värken är skit i dag, men jag försöker se det positiva runt om kring och att det är så här det eventuellt kommer vara för mig, att de dagrar jag har värken under kontroll lever jag livet och njuter för stunden och får ta att värken är sämre dagen efter!

  Du är fantastisk och tack för att du finns i mitt liv <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack min bästa Tommy!! Detsamma <3

 2. Vilket underbart uterum Ni har.Älskar det vita. Det mesta av mitt hem är shabby! Härligt att ha pool. Ha en skön söndag. Kram

  1. Fnulan skriver:

   KOM KOm och fika vännen!!!! KRAM

 3. Håller med dig till 100 %….man ska njuta av livet här och nu, livet går inte i repris!! Jag njuter till fullo här i Side…haft en underbar dag på stranden och nu är vi tillbaka i vår lägenhet efter en god middag, mycket skratt och lite shopping…en drink på det sen sover vi gott! Imorgon blir det haman med massage och lermask!!! Kramen till dig ♥

  1. Fnulan skriver:

   Men nu blev jag sådär bitter igen 😉 NJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!

 4. Jill skriver:

  Ser ut som de måste bli en tjejkväll i uterummet snart 😉
  Kram vännen

  1. Fnulan skriver:

   Det kan du räkna med! PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..