ANNONS

Magiska rester

/

Som vanligt stod jag där och drog i kylskåpet när klockan sex på kvällen och som vanligt kändes det som en god idé med Pizzerans meny. Det enda vi hade var resterna efter en midsommarafton för hundra år sedan. I frysen låg endast några fiskpinnar som trillat ur sin förpackning, bacon och rostebröd.

Äsch det fick bli hopekokmiddag!

Jag stekte upp hamburgare, lök (med en uns socker) och bacon. Gräddfilen, Mangorajan och majonnäsen som var kvar sedan midsommar blev en ny sås med några stänk curry, socker, salt och peppar i. De halvmosade tomaterna och hängiga salladen rensades upp.
Det frysta rostebrödet stektes frasigt i stekpannan…

Sen var det bara att gapa stort och njuta.. för satan i gatan vad gott det blev! Mannen log stort! Det blir ryggkli i kväll!

 

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00