ANNONS

4598 skruv senare

/

Förlåt vännen men jag har precis kommit in och satt mig i soffan. Sen jag kom hem från jobbet idag har vi hållit på därute. Jag har så ont i handen efter alla trallskruv jag skruvat i den ny delen av trädäcket. I morgon börjar mannen bygga på stommen till köket. Här går det undan minsann!

Vampyren tvingades hjälpa till, han var inte glad, han ville nog helst ner i sin grotta, solljuset påverkar honom =) Nej, han var jätteduktig!

Har du tittat på Ernst idag? Jag kan inte.. jag får ångest, hjärtklappning och allergiska utslag..

Men så lycklig han är =)

Sista dagen i morgon jag sätter klockan på ett par veckor… Skönt.. Ljuvligt!

Ikväll grillade jag våra sommarfavoriter, mitt egna recept, som du hittar HÄR

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00