ANNONS

Att testa en barnvagn

/

Jag fick frågan om jag ville testa en ny barnvagn, BOB Revolution SE. Först skrattade jag lite eftersom Mira är fyra år, men dom ville gärna visa mig att vagnen faktiskt passar även lite större barn som även dom kan bli trötta i benen fortfarande.Jag skulle använda mig av en tjänst på Google Maps Engine  för att visa vilken runda jag gått (du kan testa tjänsten).  Tyvärr tillåter inte min fot en längre promenad så jag får skriva vad jag och Mira tycker utan långpromenad.

Min första reaktion var att den väger otroligt lite och var lätt att sätta ihop. Designen passade oss för handtaget är ganska högt och för min man på nästan två meter är det super. Stora hjul som var lättmanövrerade. ett nät och en stor varukorg fanns också. Mira älskade ”fönstret” i suffletten där hon kunde räcka tunga åt mig under vår korta promenad. Hon gillade också att den kunde fällas ner nästan över hela henne. En dag satt hon i vagnen med suffletten nerdragen helt i trädgården i solen och tittade på film på paddan.

HÄR kan du läsa mer om vagnen.

Jag gillade vagnen väldigt mycket, och trots att Mira är fyra år kommer vi att använda vagnen. Det är skönt att ha en ordentlig vagn när man är borta och ska promenera hem. Denna får 4,5 klibbiga isglassar av fem möjliga av oss.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00