ANNONS

Brutalt våld och antivåldskonsert

/

Dags för antivåldskonsert igen.

Uj vad jobbigt det är att blogga ibland, orden och tiden kommer inte till mig som ett brev på posten tyvärr. Vissa dagar tar det emot, och vissa dagar vill man lägga ner allt vad blogg heter. Har du blogg? Hur gör du för att hålla motivationen uppe?

Idag kommer min syster och svåger på middag. Jimmy är proffssnickare så vi tänkte att han kan spika lite ikväll. Det gör han i ett naffs. Ja va f*n, han får ju mat!
Innan dess ska vi gå på antivålds konsert i byn. Det är tredje gången det sker.  Tyvärr på grund utav en våldsam handling för två år sedan i vår utåt sett ”trygga” by. Christoffer fick sätta livet till för att vi bybor skulle vakna och skapa en gemensam ståndpunkt mot våldet.

Sorgligt.

Ett par eldsjälar jobbar hårt med en konsert som passar både vuxna och barn. Allt för gemenskapens skull och önskan om ett samhälle utan våld. Vi går dit eftersom vi delar deras vision och dröm. Vi sörjer inte Christoffer som hans nära gör eftersom vi inte kände honom, men vi sörjer det som skett och sker. brutalt och onödigt våld. Ikväll tänder vi ett ljus för Christoffer och hans anhöriga, men även för andra drabbade. Vi tänder också ett ljus för hoppet om en snällare framtid.

antivåldskonsert

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00