Galet obloggig

Jag ligger på soffan och började titta på Prisoner´s wife efter Bambis tips, jag fastnade efter en halv minut. Himlen har öppnat sig och det VRÄKER ner, jag har nog aldrig sett så mycket regn! Mira sover fortfarande trots att klockan är 10:41. Ja så ser mitt liv ut för tillfället, sådär lagom glammigt och vardagligt i ett. Jag borde gör annat som att sortera strumpor eller nått, men idag orkar jag inte. Nästa helg är det konfirmation för Gabriel så jag borde laga mat och baka, men idag orkar jag inte.

Nä nu ska jag vända på soffkudden och dra filten över mig lite mera. Idag är det söndag, ljuvlig söndag.

Förresten, har du tips på något lättlagat och gott vi kan bjuda gästerna på konfan på? Give it to me plz!

Inte så konstigt va? Poppis gav järnet på scenen och barnen älskade kalsonglåten!

Gungorna kändes tryggare ;)

 1. Vart ser du Prisoners Wives? Inte via Netflix? Eller??

  1. Fnulan skriver:

   Jag har tittat på Viaplay =) Hoppas att du hittar det. Kram

 2. Vill du har varm eller kall mat? Grekisk pytt i panna låter kanske inte så kulinariskt men är väldans gott! Kort sammanfattat potatis, fläskfilé, grönsaker och fetaost i ugnen. Serveras med ex baguettebröd och en kall vitlökssås. Yummie! Enkelt att förbereda men kanske inte helt lätt om man är allt för många iom att det är en varm rätt.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmm det lät smarrigt! Det ska jag testa minsann! Puss

 3. Annika skriver:

  Hej
  hade konfirmation i maj, vi bjöd på potatisgratäng och kycklingspett från kronfågel, behöver bara grillas ett par minuter, är färdig marinerade så bara att slänga på grillen, och så lite sallader och bröd till det.klart enkelt
  Kram Annika

  1. Fnulan skriver:

   BRA Tips!! Enkelt men som alla gillar!

 4. Mormor skriver:

  Hej jätte uppskattat är rostbiff (kallskuret ) fläskfilé (kallskuret ) kalkon (kallskuret) potatis gratäng och pain riche till detta plus sallad , gurka , paprika , tomat jätte gott du kan göra allt i förväg är inte svårt kkkrrrasmm

  1. Fnulan skriver:

   Kan inte du komma och fixa det mormor? Kramen =)

 5. Vill du inte göra någon mat själv så finns det Grillmäster i Sjöbo som kommer hem till dig med grillvagn och grillar. Har ätit denna mat vid 2 tillfällen och det enda som värden tog fram var ett paket med smör..allt annat hade de med sig..gå in på deras hemsida och läs själv: http://www.grillmaster.se eller tel 0416-194 94. Man måste vara 35 pers. Lycka till!

  1. Fnulan skriver:

   MUMS!! Jag älskar när dom gör så! Men vi är nog inte så många, men tack för tipset!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..