ANNONS

Galet obloggig

/

Jag ligger på soffan och började titta på Prisoner´s wife efter Bambis tips, jag fastnade efter en halv minut. Himlen har öppnat sig och det VRÄKER ner, jag har nog aldrig sett så mycket regn! Mira sover fortfarande trots att klockan är 10:41. Ja så ser mitt liv ut för tillfället, sådär lagom glammigt och vardagligt i ett. Jag borde gör annat som att sortera strumpor eller nått, men idag orkar jag inte. Nästa helg är det konfirmation för Gabriel så jag borde laga mat och baka, men idag orkar jag inte.

Nä nu ska jag vända på soffkudden och dra filten över mig lite mera. Idag är det söndag, ljuvlig söndag.

Förresten, har du tips på något lättlagat och gott vi kan bjuda gästerna på konfan på? Give it to me plz!

Inte så konstigt va? Poppis gav järnet på scenen och barnen älskade kalsonglåten!

Gungorna kändes tryggare ;)

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00