Jag ska öppna affär

Hej vännen, är du lika trött på fotbollssorlet som jag? Jag har fasiken sår i öronen. Två veckor kvar fick jag veta idag. Det känns sådär. En sak är säker dock, ingen ska klaga på mellon som inträffar vid 8 tillfällen om året. Hur många matcher fotboll har vi sett hitintills?

Mannen ligger med ryggskott i soffan, jag försöker få något gjort. Jag började i skafferiet. Det tog tid det. Och jag skrattade gott åt mig själv. Visst är det bra att ha lite på lager hemma, men vad jag hittade var rent löjligt. Jag ska nog öppna en livsmedelsbutik =)

 

 1. Sofi skriver:

  Ha ha sådär är jag oxå, alltid bra att ha en extra…en gång upptäckte jag fem (5!!!) stycken jalopenos i skafferi-lådan…ops!
  Men tre öppnade potatismjöl *fniss fniss*

  Men vad säger du? 2veckor kvar….jag vet inte om jag orkar mera fotboll nu. Och precis, vi mello-älskare har bara 8 tillfällen och då gnälls det.

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahahaha skönt att du är som jag, jag är med andra ord inte ensam =)
   Jooooo TVÅ veckor!!! Galet jobbigt!

 2. Cilla skriver:

  Ha ha ha underbart! Bara att börja baka ju! Kan bli mycket gott av det där…

  1. Fnulan skriver:

   HAhahhaaha jaaa eller hur… =)

 3. Kajsa skriver:

  Tröstande att se att fenomenet inträffar i skafferiet hos någon annan som hos oss ;))) Förutom att jag hittade fyra öppnade förpackningar maizenamjöl och en utgången oöppnad vetemjölspåse (hyggligt långt bäst-före-datum på vetemjöl kan jag avslöja…) när jag letade efter nåt vi INTE hade, så hade vi tre påbörjade burkar rödbetor i kylen då allt plockades ut pga kylbyte…. suck!!!!

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja visst är det skönt att vi är hyffsat många med samma problem =) Kramen fina

 4. Jag gillar fotbollen så där är vi raka motsatsen 😉 Men vad skönt att få rensa lite grann, en loppis kanske vore på sin plats? 😉

  Puss och kram

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja köksloppis =) Puss

 5. Hahahaha,, ser ut som vårt skafferi.
  Jag städade det häromdan,, fick slänga massor som hade gått ut.
  NU är det slut på handlingen för handlingens skull.. :-//

  Ha dä bäst.. // Kram Annelie

  1. Fnulan skriver:

   Ja varför kollar man inte innan man handlar liksom? DUmt och dyrt! Kramen Annelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..