ANNONS

Det är svårt att få till det

/
--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Jag sitter här med datorn framför mig och det står helt still. Jag vill bara skrika ut till er alla hur jädrarns rackarns bra Mera Spa hotell är och faktiskt hela Polska Rivieran som består av Gdynia, Gdansk och Sopot. Jag är lite i chock och omtumlad över den lyx och flärd vi varit med om. Fantastisk mat! Fantastisk service! Fantastisk miljö! Allt var bara sådär fantastiskt! Allt kommer direkt från hjärtat och jag vet att min man är lika lyrisk som jag. Vi har varit där tidigare och jag är glad att vi återvände!

Mannen njuter av lugnet på pooltaket

En liten sak som betydde mycket för oss… Vi kom redan klockan tio på morgonen till hotellet eftersom färjan med StenaLine var framme då. Då fick vi tillgång till ALLT utom rummet. Detsamma när vi skulle hem, färjan gick inte förrän nio på kvällen men vi fick i alla fall vara kvar och utnyttja hotellets lyxiga spa tills vi reste. LYX

Mmmmmmmmmmmmmmmmm! Ser ni utsikten från poolen??

Här kan ni se en film om ”Polska Rivieran”, så snyggt gjort där ser ni massor från hotellet vi bodde på, Mera Spa Hotell. Kolla, njut och låt er förföras. Jag SKA dit igen och eftersom hotellet är så bra för barn ska allihopa med.

We will be back….

Jag kommer att skriva MÅNGA fler inlägg om resan,
dom kommer efterhand i kategorin Polen. Det är så mycket jag vill visa er som ska bota era fördomar om landet med de grå betonghusen. Polska Rivieran har exploderat och jag ska med sant nöje följa utvecklingen!
Polen har stulit mitt hjärta <3

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00