Rickard Wolff och hans smurfar

Hej vännen, tog jag dig på bar gärning? Med händerna i chipsskålen? Fasiken att det är så gott när det är så förbaskat jäkla onyttigt.

Vi var med på Tv-inspelning av ”Stjärnorna på slottet” idag och det var Rickard Wolffs dag. Han drog upp sina slottsvänner på scenen helt ovetande om vad som skulle ske. Helena Bergström, Harriett Andersson, Örjan Ramberg och Özz Nüjen gjorde sitt bästa för att underhålla oss i ösregnet. Özz var helt klart stjärnan! Bästa skämtet han drog  var att Rickard stod som Gargamel på scenen och såg ut över sina smurfar. Ja det var vi publiken det, eftersom från det att stjärnorna ställde sig på scenen tills dom gick av regnade det så där satt vi alla i blåa påsar! Så jäkla surt!

”Åh reeeegnet det baaaara öööser neeeer” Förstår ni ”smurfkänslan? Det var trots det en väldigt trevlig timme och det ska bli skoj att se det på tv senare.

Fast något värmande var jag med om, några härliga bekantskaper dök upp!

Härliga Jessika! Min klasskompis från gymnasiet för sådär 10 år sedan.. *host*. Hon hade fixat och donat för att vi skulle få en fin upplevelse, goa hjärtat! TACK! Så glad att vi hittat varandra på äldre dar <3 Pssst… Jessika hade ALDRIG tagit en ”selfie” innan, jag tog hennes ”selfie-oskuld” =)

Känner ni igen denna donnan? Det är ju Lizette! Min f.d bloggkollega! ÄNTLIGEN fick vi ses och jag hoppas att jag får träffa henne fler gånger. Me like her <3 

 1. Snygg ”bränn” du har fått! Efter åska och regn i går skiner solen åter på Söderslätt, gött! Ha det bra! Kram Kerstin

  1. Fnulan skriver:

   Tackar Kerstin <3 Här är också varmt idag, fy rackarns! kram

  1. Fnulan skriver:

   Klaaaaaaaaaaaaaaart, vad menar du 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..