Bara så ni vet är jag naken

--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Det är inte bara Mira som är naken i denna familjen. I alla fall ska jag vara naken i nästan tre dagar tillsammans med 9 väninnor. Nejnejnej pojkar inte få konstiga bilder och skumma tankar (kanske kräkkänslor ;)). Naken för mig innebär att jag ska åka utan min dator till Polen. Hu, vilken mardröm. Desto tjockare är börsen, jag fick kompensera upp med något. Jaja, där är inte många penningar, jag tog mynt så känns det som att man har mer med sig!

Nej det ska bli kul, jag har aldrig åkt på shoppingresa med kompisar och rätt ställe är ju faktiskt Polen, där får man mycket för pengarna. När ni läser detta har vi gått ombord på StenaLinebåten och ska inta kvällens buffé <3

Love u all!

galleria-riviera-polen

Vad säger ni… 250 butiker…… på Galleria Riviera i Sopot. Jag säger Jiiiihaaaaaa

 1. Lina skriver:

  Hoppas ni har roligt 🙂 Inge sthlm snart? Kramar

  1. Fnulan skriver:

   Joooo Stockholm nästa vecka <3 Love

 2. Sv: Jag har varit kass på svara på kommentarer, förlåt.. men tack så mycket för dina värmande ord om fotografierna, det värmer otroligt.

  Jag hoppas du har det fantastisk och självklart kommer jag sakna dina uppdateringar, men ska bli galet kul att läsa om äventyret senare.:)

  1. Fnulan skriver:

   Så kan det vara vännen, men du är bra ändå =) Kram

 3. Säger bara….shop til you drop 😉 Ha en trevlig resa!! PS: Tack för boken, har laddat med näsdukar, kramen!

  1. Fnulan skriver:

   Så lite så lite vännen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..