ANNONS

Bara så ni vet är jag naken

/
--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Det är inte bara Mira som är naken i denna familjen. I alla fall ska jag vara naken i nästan tre dagar tillsammans med 9 väninnor. Nejnejnej pojkar inte få konstiga bilder och skumma tankar (kanske kräkkänslor ;)). Naken för mig innebär att jag ska åka utan min dator till Polen. Hu, vilken mardröm. Desto tjockare är börsen, jag fick kompensera upp med något. Jaja, där är inte många penningar, jag tog mynt så känns det som att man har mer med sig!

Nej det ska bli kul, jag har aldrig åkt på shoppingresa med kompisar och rätt ställe är ju faktiskt Polen, där får man mycket för pengarna. När ni läser detta har vi gått ombord på StenaLinebåten och ska inta kvällens buffé <3

Love u all!

galleria-riviera-polen

Vad säger ni… 250 butiker…… på Galleria Riviera i Sopot. Jag säger Jiiiihaaaaaa

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00