Jaaa ses vi i Båstad?

Jag är så himla glad! Kids House (Teddykompaniet outletbutik) i Båstad har utsett Militta till deras favoritbok i butiken! På torsdag nästa vecka är vi därför inbjudna till deras VIP-kväll där vi ska få visa vår bok och berätta om den, mitt livsverk som även blivit Tessans.

Kan du inte komma dit? Gå in och gilla deras Facebooksida och sen anmäler du dig till evenemanget HÄR. Vi kommer såklart att ha ett bra erbjudande på boken och butiken kommer att ha fantastiska erbjudanden till alla gäster <3

 1. Maria skriver:

  JAAAA, det gör vi :-). Såg att du ska dit så då kommer jag också (och alla ungarna). Har läst din blogg ett tag och det ska bli så roligt att träffa dig!!!

  1. Fnulan skriver:

   JAAAAAAAAAAAAAAAAA vad kul!!! Kom på kramkalas!!!!

 2. Vivi skriver:

  Jag ska försöka ta mig dit om inte jobbintervjun jag har innan tar alla mina krafter

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa håller tummarna för att du kommer vännen, och LYCKA TILL!!!

 3. Maria skriver:

  JAAAA, det gör vi så klart!! När jag såg att du skulle komma så är det självklart att jag också ska dit, vi ses 🙂

  1. Fnulan skriver:

   JAAAAAAAAAAAAAAAAA Kul!!!! Kramen

 4. Godmorgon!
  Åh, vad mycket roligt du får vara med om… jag vill också skriva en bok… iden finns men inte tiden…än…
  Ha en trevlig dag!
  /Melinda

  1. Fnulan skriver:

   Gör det! Heja dig! !! Kram

 5. Jenny skriver:

  Stort grattis till dig! Gud vad kul för er! Massa lyckokramar <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen 😙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..