Nu flyttar vi

Hej vännen, nu händer något som jag både längtat efter men får hjärteont i bröstet samtidigt. Ni vet den där känslan när man måste släppa taget och göra något som känns så fel men ändå så rätt för alla i familjen. Där är jag nu. Jag ska andas igenom hela denna dagen och jag ska klara det…. tillsammans med familjen klarar man allt.

Idag är det den dagen då min förstfödda flyttar. Hon börjar sitt vuxenliv och vi skapar oss en ny och annorlunda relation. En relation mellan två vuxna kvinnor som väninnor, men alltid som mor och dotter.

Många frågar mig hur det känns att Cornelia flyttar,
Hon flyttar inte, det är bara hennes saker som byter plats!
Mitt barndomshem som även blivit hennes försvinner aldrig och inga dörrar stängs. Hon har alltid en plats i vårt hjärterum.

Det är helt naturligt att detta sker, det känns bra, men såklart finns det en känsla av separationsångest. Jag får dock uppleva mina kära förstfödda som vuxen och se hur hon utveckla till en mogen kvinna. Det är en lycka så stor så den dödar ångesten. Det finns så många kring mig som förlorat sina barn alldeles för tidigt. Så att Cornelia flyttar ska jag vara lycklig över. Jag känner tacksamhet, stolthet och kärlek <3

Mitt barn är mitt barn oavsett hennes adress.

Jag är stolt så att jag spricker. Cornelia valde att ta ett sabbatsår från SSK utbildningen och får då ett fast heltidsjobb på operationen i Lund. Bra jobbat när man är inte 20 år fyllda! Mallig mamma…
Med lån och pengar vi har sparat till henne och hon sparat själv satsade hon på en bostadsrätt i Malmö i centrum, japp mallig mamma!
Mitt första hjärtebarn… kärleken blir inte mindre för att vi får sakna varandra och den kan inte bli större heller, för den är så stor den kan bli redan <3
 1. Åh vilket fint inlägg!
  Jag förstår att det måste kännas lite dubbla känslor när ens barn flyttar. Jag vet inte hur jag ska hantera det när mina söner flyttar eftersom jag vill vara nära dem hela tiden.

  Men vilken bra start hon får! Det var verkligen smart av er att hjälpa henne med lägenheten och är man så duktig som hon är så förstår jag att ni kände att ni ville prioritera det här.

  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina!!! Jag kommer inte in på din blogg när jag klickar på din länk. Jag vill så gärna få gå in och tacka dig <3
   Tusen tack!!!

 2. Madde skriver:

  Du ska vara stolt över detta. Du har fostrat en din dotter till en ung kvinna, som tar ansvar och klarar av vuxenlivet som 20åring. 🙂
  Och kan nästan lova dig att relationen bara kommer bli bättre 🙂

  1. Fnulan skriver:

   TACK fina Madde!!!!! Kramen

 3. Mormor skriver:

  Hej. Men Malin hur ska vi få plats , eller ??? Kram

  1. Fnulan skriver:

   hahaaa ja du… vi får dela upp oss! Kram

 4. Lena skriver:

  Go kväll
  Nu fick jag en tår i ögat!! Vad skulle man göra utan sina älsklingar!!

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Puss på dig Lena, tur att vi har varandra!! kram

 5. Så fint skrivit av dig! Din dotter är så otroligt söt! Lycka till i hennes nya, egna lägenhet! KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Tack Jeanette! !! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..